zarastanie chlpkov

Príspevok v téme: zarastanie chlpkov
MAJA93

ahojte...je tu vela tem o holeni na intimnych miestach a to samotne mi nerobi problem.....ani den po oholeni nemam cervene vyrazky a pod...ale ked chlpky zacnu dorastat, resp. zarastat robia sa mi velke hnisave vyrazky a ja vobec neviem ako sa toho mam zbavit...kazdym dnom pribudne viac a viac a potom cakam asi mesiac kedy sa mi vsetko zahoji...aspon ze nemam teraz partnera inak by som neviem co uz robila....neviete mi niekto poradit co mam robit aby chlpky nezarastali...a ako liecit tie vyrazky a zarastajuce chlpky???

zuzkakovac

Dobry peeling musi urcite pomoct, ja pouzivam prirodny kavovy bodybescrub uz velmi dlho a nemam taketo problemy

Glorya

Ahojte ja mam rovnaky probelem. Dost mi zarastaju chlpky a vobec mi na to pilling nezabera. Neviete o nejakom inom sposobe?

lenka22

robo: je jedno aky peeling pouzijes co sa tyka vone, ved sa mozes po nom este umyt panskym sprachacom aby si nevonal po mandarinkach napr. :))) avon ma fakt super peelingy, mam ich rada a berie mi ich aj moj priatel :)

mimakro

Ja pouzivam telovy peeling z Avonu,pre panov(s panskou vonou) vsak v ponuke nie je. Ale jednoduchy sa da vyrobit aj doma. Treba nan hrubu morsku sol a s tou sa vydrhnut. Ale je to naozaj len na nohy a ine necitlive resp. menej citlive miesta. Peeling vlastne odstrani vrchnu cast pokozky, pod ktoru chlpky zarastaju a treba ho pouzit hned pri prvych priznakoch zarastania. Ked je tych miest viac a ked sa aj zapaluju, tak sa peeling uz nepouziva-hrozi rozsirenie infekcie. Mima

Adulka

peeling môžte použiť hociaky, si v drogérii alebo lekárni kúpte jemný peeling na citlivú položku, hocijaký. ja používam po oholeni aj detský protialergicky púder. aby sa mi nerobili vyrážky a dôležitá je ostrá ziletka, nesmie byť tupa.

Robo.

anonym, aký je to peeling. Dávajú sa mi tiež vyrážky po depilácii, aký je to peeling, moc sa v tom nevyznám, tak by si mi mohol/la viac poradiť. dik

lenka22

ked ti zacnu vyrastat chlpky tak to skus nejakym jemnym peelingom alebo pemzou, ktora sa pouziva na paty ale veeeeelmi jemnucko... ziadne drastaky :))) inac neviem co by pomohlo, snad dezinfekcia ktoru spomina anonym

mimakro

Na nohy pouzivam peeling, asi tak na treti den po depilacii.Chlpky mi potom vobec nezarastaju. Ale na intimne partie nie. Liecit to skus len tak, ze pouzijes antiseptikum, napr.lieh.