Mam lasku, oporu psychicku a nie som spokojna

Príspevok v téme: Mam lasku, oporu psychicku a nie som spokojna
wareka

MAM 38 ON O DVA VIAC SOM ROZVEDENA S DVOMA DETMI,ON TIEZ ROZVEDENY ALE 2x A MA JEDNEHO SYNA,OBYCAJNY CLOVEK.DAL MI UZ VELA DO ZIVOTA SME SPOLU 7MESIAC.SOM SILNEJSEJ POSTAVY,TRPIM OCHORENIM KOZNYM,INAK SA STARAM O SEBA A HOVORIA,ZE SOM PEKNA NAPRIEK KILAM.ON STIHLY VYSOKY MOJI RODICIA HOVORIA ZE NIE PEKNY,NEMAJETNY CHLAP.NO NA DRUHEJ STRANE VELMI DOBRY CLOVEK,KTORY SA MI SNAZI POMAHAT HLAVNE PSYCHICKY.NO NIECO MI PRI NOM CHYBA.MAM LASKU AKO NA TACKE,PRILISNU NAKLONNOST,PROSTE KED MU POVIEM SADNI,TAK SADNE.EXMANZEL BOL OPAKOM LASKU SOM SI VYNUCOVALA.NEVIEM CO MAM ROBIT,AKO SA K NEMU CHOVAT,ZACINAM NEMAT NA NEHO NALADU.MAM SI VAZIT ZE PREJAVUJE O MNA TAKY ZAUJEM A ZE MI DAVA TOLKO LASKY??VERIM ZE TO PREJDE TATO MOJA NALADOVOST A NECHUT NA NEHO.CO SI O TOM MYSLITE???????????

wareka

JANAB a vsetci ostatni dakujem za prispevky posunuli ma o krok dopredu.Chcem napisat tolko,ze ho mam velmi rada a vazim si ho,no obaja mame tazsie zivoty ako hocikto ini...to je tiez jeden z dovodov mojej naladovosti na neho,nakolko m,a problemy s financiami a svojou existenciou.No napriek vsetkemu sa snazi zo vsetkych sil zmenit svoj zivot k lepsiemu.Ja ma zdravotne problemy,som sama na dve deti a zijem z inv.dochodku a socialky,takze takziez tazsi existencny zivot.KED som bola vydata mala som materialne zabezpecenie,ale nemala som lasku.Uvedomujem si ze vek ide a chlap...normalny chlap sa dnes tazko najde....taky co mi da oporu v sebe a prave preto rozmyslam uvazene a s rozumom beriem vsetko aj lasku.

ajataka

Wareka, milujes toho muza? Zalezi ti na nom? Chces aby bol stastny? Dokazes ty byt stastna s nim? Ak nie... nechaj ho ist... mozete byt asi iba priatelmi.

ta3

Janab,
viem, ze zivot nebol pre Teba vzdy ruzovou zahradou, preto ma uprimne tesi, ze si teraz so svojim zivotom taka spokojna, fakt sa tesim a drzim palce, aby to tak bolo stale alebo aby to bolo este krajsie

janab

ta3 :
a ešte mi nedá na tú poznámku, že asi pôsobím dojmom, že nemám priateľa a som bez lásky a tým aj pesimistický postoj k životu..musím ale podotknúť, že hoci mám po 50-tke, tak duchom som mladá..mladšie zmýšľajúca ako hociktoré 20-tky..ale to nie je podstatné, zdravie mi slúži, takže fajn, mám priateľa, ktorého si nesmierne vážim, lebo je pracovitý, milujúci a starostlivý ..vážim si to a za to mu prejavujem svoju vdaku denno-denne. A podotýkam Wareke:..nie je krásavec a je starší o 10 rokov, ale je to môj ochránca a môj partner, na ktorého sa môžem spoľahnúť, je to moja istota..krása nikdy nebola, nie je a ani nebude správnym merítkom na dobrý vzťah. Pol roka žijeme tu na Slovensku, pol roka v Kanade (priateľ je kanadan)..nie som žiadna ubolená pesimistická starnúca žena..snažím sa písať ženám a dievčatám, aby poznali v živote svoju cenu a nedali sa nikým manipulovať a aby si dobre zvážili v mladosti výber partnera pre život..to je veľmi dôležité, lebo od toho sa odvíja celý život ženy...neviem či ste ma aspon trochu pochopili, ale netreba si dávať ružové okuliare, že život je fajn a bez problémov a že mužov urobia ženy lepšími, tak ako ani muži neurobia z lenivých krásnych žien dobré a starostlivé matky. V Kanade ľudia netrpia tak samotou ako tu. V Kanade sú všelijaké akcie každú sobotu a sú tancovačky pre nezadaných a je tam zmes mladých a starých..tu nemáte kam ísť , aby ste niekoho spoznali a už vôbec nie, aby sa stretli 3 generácie pri zábave a to je tá najväčšia chyba..mladým nemá kto odovzdávať skúsnosti a poradiť..ešte aj rodičia zlyhávajú a potom sa čudujeme, že deti prepadnú drogám a rodičia svoje tehotné ženy vyhodia z domu a mladí ľudia majú depresie, lebo nemajú zmysel života..to je tragédia. Nedostatok lásky v detstve a to je len zlomok toho všetkého čo sa tu dnes v tejto spoločnosti deje. A nikdy by som si nedovolila nikomu kto má problém napísať, tak urob čo chceš, urob to..treba nájsť východisko a treba otvoriť oči realite. Kde žijeme a aké máme očakávania od života a kam chceme smerovať.

janab

Presne je to o tom, že ženy si myslía, že život je čiernobiely, či ružový..nie, život je viacfarebný , ale to pochopia až budú mať niečo v živote za sebou. V mladosti sa dobre sníva a až realita nás veľakrát postaví do pozoru. Chybou niektorých žien je, že očakávajú viac ako môžu dať oni samé..Sanžím sa tu nasmerovať ženy a ľudí k tomu, aby žili reálny život tu na tejto zemi a nič si nemaľovali, lebo je zbytočné snívať..môžme chcieť, ale veľakrát nezávisí od nás, či to budeme mať, alebo nie. Ale pokúsiť sa o dobrý a lepší život určite treba.

AdamKrt

doubledog:

moja rec. Tiez sa mi zda, ze sa vyzdauje toto, hento, tamto. A ked to beriem rovnako, ze co tak aj druha strana, tak zrazu sa dozviem, ze existuje dvojaky meter.... :)

doubledog

problem zien je v tom, ze ziju v rozpravkach o princoch.
potom maju skreslene predstavy.
casto maju plno reci o tom, ako ich muzi maju milovat take, ake su.
ale ony sami toho voci muzom schopne nie su.

janab

TA3:
Raz mesačne sa schádza taký náš babinec, je nás vyše 10 žien v rozmedzí veku od 30-60 r.,a každá rieši svoj problém ..láska a samota..žijem v ženskom svete a viem aké je ťažké nájsť vhodného partnera v určitom veku a ak ho ženy aj majú, tak je to stále o kompromiscoh vo vzťahoch..ak je žena spokojná vo vzťahu, tak nerieši rozchod. Ale viem pochopiť odpor k mužovi, vtedy je rozchod nutný. Viete, každá žena a v každom veku, a nielen žena, sníva o tom, že bude mať po svojom boku vysnívaného princa a ten jej dá všetko a budú sa milovať...a nič zlé sa nebude diať..no..ale život je život..a je to trošku len ináč...zdalo by sa, že som pesimistická veľakrát, ale viete, už som to napísala, žiť v oblakoch, to je ako dym, ktorý sa rozplynie..ak niekto má ilúzie, tak sú to ilúzie, s reálom to nemá nič spoločné a čím sú ilúzie väčšie, tým väčšie príde sklamanie. Každý človek ak to nevie, ale určite tuší na čo silu má, na čo nie apozná svoje klady a nedostatky a ak toto vie posúdiť, tak ho čaká pohodový život..ak neodhadne dobre svoje sily, tak sa môže stať, že v živote zlyhá..ale to je zas iné kafé.

janab

Wareka :

ak vám spôsobuje dennú traumu žiť s človekom v spoločnej domácnosti kuktorému nič necítite, skôr odpor, tak áno...asi ho vyhodte zo svojho života..prajem vám, aby ste našli potom toho pravého, ktorého budete ľúbiť a on vašu lásku bude opätovať..to jediné v živote za niečo stojí..veľa šťastia.