piercing v pupku

hemi

dakujeeem za rady :) aj ja mam aj v nose :) asi pol roka uz.. a hned ako si ho vytiahnem tak za hodinku uz nejde spat... :D takze myslim ze kde vytiahnes tak za par dni nemas ani jazvu

zebra108

ja mam v pupku hojil sa pol roka stale to hnisalo a tak,mala som ho uz na rok von a potom som ho dala normalne naspet vobec mi to nezarastlo
a mam aj v nose a uz ma prestal bavit,len neviem za kolko zarastie a ci mi neostane po nom nejaka pamiatka na nose....vie mi v tomto niekto poradit?

whee_ee

Profesionálne. Pupok je na toto najcitlivejšie miesto, tak práve preto. Uši som si robila sama, teda dierky navyše, nie tie základné od detstva :D S titanovou náušnicou, kvalitnou robotou a pár kusmi vodičiek na ošetrenie ma to vyšlo 1000 Sk ešte vtedy a neľutujem, neboli to vyhodené peniaze.

A keby už, tak si to robím sama a nie od kamarátky :D

RiushBejb

ahojte,,mate ho prepichovany profesionalne alebo od kamaratky? :D,,moja kamaratka to robi,,uz viacerym robila a zatial ziadne problemy,,,pride mi dost vyhodit 15 eur za nieco co mozem mat zadarmo,,,co vy nato? :)

whee_ee

ja mám dva roky a vôbec nevadí, dva dni je málo, mne sa to hojilo cca 4 mesiace, oo sa to hojí tak do roka, lebo dlho trvá, kým sa to vyhojí vo vnútri úplne, takže tak... :)