AZ po roku !

Príspevok v téme: AZ po roku !
lauraAz

Až vtedy ma chce priateľ predstavit svojej matke...
Až vtedy sa chce so mnou milovat -vraj aby to bolo nezabudnutelne (bude moj prvý)
V marci bude mat on 23 a ja 20. Vsetky kamosky co sa ma na to spytaju a ja im toto poviem tak sa im to zda STRASNE neskoro . Sme spolu 4 mesiace. Je to naozaj AZ tak neskoro ??
Priatel to odovodnil tým ze sme mladí a nemáme sa kam ponáhlať...

outstanding

My sme sa milovali az po 3 rokoch a troch mesiacoch chodenia :) No nebudem to tu radsej rozoberat, ja len tak, ze nie si sama :)

HK00

podla mna to jeuplne normalne, s tym mojim sme to robili az po siedmich mesicoch ale tam som sa zas ja nechcela ponahlat - opacny pripad :D

soffa

ja si tiez myslim,ze si tebou nie je az taky isty.mozno si mysli ze ked vam to rok vydrzi bude to za vodou....ja si myslim ze netreba hned utekat k nim domou sa predstavit,ale rok sa mi zda dost dlho.ja si myslim ze take 4 mesiace su tak akurat.

Slobodna

lauraAz: áno :) pravidelný sex je dôležitý.
Na čo ťa vlastne má? - keď ťa svojej matke plánuje predstaviť až po roku- znamená, že to s tebou nemyslí až tak vážne, keď s tebou chce spať až po roku- že ho až tak nepriťahuješ. Tak sa pýtam, na čo ťa vlastne má? Ale túto otázku by si si mala klásť ty sama.

lauraAz

V podstate pravda.. načo su mi vase nazory ked jeho ani mna voobec nepoznáte. :P
Viete co , kašlite na to , filozofujte, poucajte a radte v inej téme...
Ale aj tak dík .

tralalaa

nechapem o co ti ide..najprv sa pytas, ludia ti povedia svoj nazor a potom sa stazujes ze ta nikto nepochopil a obhajujes vetko.. tak co si chcela pocut? ako ta kazdy chvali aki ste uzasni s priatelom ze sa hned nevrhate do sexu? pytala si sa, ludia ti odpovedali co si o tom myslia..

xyxyz

laura som si ista, ze keby zazijes sex so svojim priatelom, tak by si rozmyslala uplne inak a uz by si nechcela cakat ani den

a mimochodom, strasne tu obhajujes to, co ti navrhol, pritom to bol jeho napad a ty si si nim vobec neni taka ista, ked hladas radu na tomto fore...a neviem kde je napisane ze ti tu kazdy bude pisat len to, co chces pocut..zobud sa uz

AdamKrt

t333:

niekto je typ citovy, niekto rozumovy... Nevidim na tom nic zle, ci to niekto robi spontanne, ci ma predstavu o tom, ako chce, aby vztah siel dalej.