Bolesť , pichanie pri srdci

Príspevok v téme: Bolesť , pichanie pri srdci
RenéH

Zdravím , od včera večera pociťujem strašnú bolesť na srdci , ak zatlačím na hrudný kôš , srdce bije pomalšie , pichanie je intenzívnejšie , bojím sa , aby to nebol infarkt ... Nič som nerobil , čím by som srdce zaťažoval , bolesť prišla sama ( pred spaním )

Neviem si s tým dať rady ..

ďakujem

leaaa

V nedelu som zazila nieco zvlastne, co sa mi predtym este nikdy nestalo. Mam 29 rokov, som nefajciarka, alkohol velmi zriedka, aj to len 1-2 pohare cer.vina za mesiac - dva. Kavu pijem 2x denne. Po kupeli som vysla z vane (voda nebola extra horuca), oblial ma pot, tiekol zo mna prudom, prestavala som vidiet, ako keby prichadzala coraz hustejsia hmla, bolo mi na odpadnutie, nic z celeho tela som necitila len silny a rychly tlkot srdca, ak by som si nesadla, tak urcite spadnem, tak to doslo az k nutkaniu na zvracanie naslednemu zvracaniu. Potom sa to pomaly ustalilo. Trvalo to asi 15 - 20 minut. Nestravujem sa nezdravo, nejem ani vyprazane jedla, ani mastne, skor hydinu, ryby a pijem dost obyc.vody.Zazili ste nieco podobne? V rodine mame problemy so srdcom.

mjanik

v akupunktúre takéto prípady riešime upravením energie medzi srdcom a slezinou (pripadne pečeňou)-stačí napichnúť po dva body na dráhe sleziny.Niekedy stačí jedno prípadne 2 sedenia

hagen

Presne tak,ako vravi M74. Mal by si navštíviť lekára.Lebo ako radu sa dozvieš, buť akupunkturu,alebo nejeké byliny. Minule som sa tiež dočitala,že keď začneš jesť akesi kličky,tak nemusiš ani inzulin pichať.
Takže rozumná rada, choď k lekarovi. Bolesť nemusí ísť len od srdca, može to byť aj od chrbtice. Takže smer lekár. Nikto ti lepšie neporadí.

M74

Očakávať že Ti niekto cez web poradi čo so strašnou bolesťou srdca mi pripadá dosť naivné. Aj keď minule som sa dočítal že výplach dutín prasličkou vyliečil od rakoviny po hnačku všetko. Niekto možno bude odporúčať akupunktúru.
Obávam sa že jediná rozumná rada je navštíviť doktora.