Vase Hobby / Tipy na volny cas

Príspevok v téme: Vase Hobby / Tipy na volny cas
leaaa

Zaujimalo by ma, ako travite vas volny cas. Mam na mysli nieco, nejake vase aktivity alebo zaluby, ktorym sa venujete vo vasom volnom case. Nemam na mysli pozeranie futbalu, PC, fitnes, atd... Napr, ci nieco zbierate, alebo sa venujete niecomu intenzivne, hoci aj amatersky pre vas dobry pocit a vas zaujem, co vas naplna. Dakujem za vase prispevky...))

Simonana

Som to zase ja Simča...Ďalšie moje také mini hobby sú:Zbieram si TELEFÓNY (retro,atď)..A zbieram si ešte hodinky (všelijaké)...Mám ich hrozne veľa...Atď..A len tak poviem..Mám 14 rokov :D Tak ahojte :)

Siminka

Volám sa Simona..Moje záľuby sú:Spev,klavír,písanie,a vynaliezanie (tvorenie),vytvarná,a ešte všelijaké také kreatívne veci. :) Baví ma aj natáčanie (Mám dve Yt kanály,a tam dosť subs). :)) Keď budem dospelá,chcem byť SPISOVATEĽKA ALEBO SPEVÁČKA..

joni_

knihy, klavir, prechadzky v prirode a fotografovanie, vyroba obvazov do polnej nemocnice v Afrike, nemcina, pisanie blogu....

cajik

vela citam (nielen knihy, ale aj vselico na nete), rada chodim na prechadzky, vylety, a moje klasicke hobby: malovanie, a rozne take tvorive techniky.. :)