Vobec niesom vlhka pri sexe .Mozem byt lezba?

Príspevok v téme: Vobec niesom vlhka pri sexe .Mozem byt lezba?
takjetoaprec

Mam taky problem .Myslim ze asi pred 3 alebo 4 rokmi som mala ,,sex'' s mojou sestrou. Islo len o nejake obchytkavanie a neskor oral ale ja som pri tom obchytkavani uplne ale uplne zvlhla .Chcela som aby isla dalej .A neskor o par rokov som zacal zit sexualne s mojim priatelom .Mame sex aj oral ale ja vobec nevlhnem:-( Ked ja mam pocit ze on ma ani moc nezrusuje .Vobec nejako netuzim po sexe snim .A ked ho uz mame tak rychlo uplne ,,vyschnem'' aj ked pouzivame lubrikant a nic z toho .Potom ma to stipne a mavam caste mykozy. Zistila som ze vobec nezvlhnem ani ked pozeram porno aj ked to ma vzrusuje.Rozmyslala som nad tym ci je to parnerom , alebo nejakych chronicky zapalom v posve alebo nizskym pH? alebo som lezba a sex ma vzrusuje len so zenou?:0 prosim pomoc .Dakujem

blondska

nikto ju neodsudzuje ale je to choré keď to robila so svojou vlastnou sestrou no fuuuuuuujjjj je mi na blití z niektorých ľudí fakt nemáte iné problémy len riešiť takéto kraviny?

cup-cup

Prečo ju odsudzujete ? Vyjadrujete sa k niečomu, na čo sa ona ani nepýtala... Je to jej vec a k tvojej otázke.. Tak ako tu už bolo spomenuté, musíš na to prísť len ty sama. Skús to s nejakou babou a uvidíš.

Fufulka

no otras...so sestrou, si prosto chorá, možno to nebude ani tak v orientácii ako v hlave...navštív psychiatra