Opuchnutá pošva

Príspevok v téme: Opuchnutá pošva
lara20

Ahojte.Mám taký problém. pred cca 3 tyzdnami som prekonala mykozu..bola som u doktora,predpisal mi CLOTRIMAZOLUM tabletky do posvy a partnerovi Clotrimazolum krem. po 2.tablteke mi palenie preslo a uz sa to len zlepsovalo. 6 dni sme nemali mat sex. spali sme spolu az po 10dnoch. v ten tyzden bolo uz vsetko ok, a po tyzdni som pri prstovani aj sexe mala pocit stiahnutej alebo opuchnutej posvy. chcem sa vas pytat ci to moze suvisiet s predchadzaucou mykozou..alebo o co vlastne ide??za rady vopred dakujem

seniorka

Uz niekolko tyzdnov mam problem, lekar povedal ze je to zapal posvy, prepisal mi Macmiror. Po vyuzivani ciastocne zlepsenie, ale bolesti sa stale vracaju, hlavne v posvovom vchode. Dnes som sa snazila si to nejako pozriet, a vidim v blizkosti posvoveho vchodu vnutri tri take zlte divne utvary..akoby nejake hnisave vačky,, su dost velke podla mna, tak 5 mm priem. neviem co to môze byt.

m24

ja som to zvykla mávať, ked som nepoužívala kondom. pysky mi dosť opuchli, ako aj vchod do pošvy.a nehrozilo, aby som sa milovala znova trebars na druhý den. ale ako používam kondom a ešte aj lubrikačný, všetko je bez problemov :) a pri tom som žiadne problémy zdravotné nemala ..

Inner

skus napisat svoju otazku do poradne na antikoncepcia.com

Do 1-2 dni by ti mali odpisat. Ale pravdepodobne bude najlepsie, ak ta vysetri tvoj lekar. Ale pokoje napis na tu stranku, za to nic nedas :-)