Štípanie zadku

Príspevok v téme: Štípanie zadku
Marek123123

Zdravím,mám veľmi závažný problém.Nikomu som to zatiaľ nepovedal a tak sa pýtam Vás.
Stalo sa Vám už dakedy,že Vás dlhšiu dobu štípal zadok alebo či Váš už vôbec niekedy štípal? Stravujem sa dobre,nejem veľa sladkého a po každej veľkej potrebe si poutieram zadok.Sprchujem sa 1x do 2 týždňov ale nesmrdím ani nič lebo sa voňavkujem a sprejujem a zuby si tiež umývam.Nehorázne to štípe a v škole nemôžem sedieť ani na stoličke a často preto dostávam zle známky lebo sa nemôžem sústrediť prosím POMOC !

VK

Ešte lepšia než skorocelová je masť z Nechtíka lekárskeho, ktorú dostať v lekárni. Upokojuje a veľmi problematické ochorenie dá do poriadku za dva dni.
www.berkana.sk
Vrelo doporučujem.

Ewka12

mozno mas hemeroidy vnutorne,ja to mavam sem tam a tiez vtedy neobsedim a svrbi ma.treba ist vtedy k lekarovi.a sprchuj sa castejsie!!!

KV

Mal som podobný problém a viem o čom hovoríte. Rada je veľmi jednoduchá a na 100% to zaberá.
Urobte si z masť zo skorocelu kopijovitého. Pokrájajte ho na malé kúsočky a potom v mažiariku rozdrvte na jemnú kašičku. Do toho pridajte bravčovej masti. ( Cca 1 dcl kašičky zo skorocelu a čajovú ližičku masti). Dobre to rozmiešajte. Po stolici si dobre umyte zadok a potom si otvor natrite touto zmesou. Prakticky ihneď sa vám uľaví, pretože obidve ingrediencie utišujú svrbenie. Platí to i v prípade ťažkostí pri silnej a dlhotrvajúcej hnačke, kedy sa utíši nutkanie ísť na stolicu.

KHA

Tak po prve...si myslim ze je to recesia na prispevok so sprchou co tu bol.
A po druhe, ak to myslis skutocne vazne, tak zrejme ta stipe kvoli nedostatocnej hygiene, mas preto podrazdenu kozu na intimnych miestach..