strie (asi to tu už bolo, ale mám iné otázky, prosím)

Príspevok v téme: strie (asi to tu už bolo, ale mám iné otázky, prosím)
znetvorená

Prosím Vás, poraďte mi niekto, už pred niekoľkými rokmi sa mi objavili na stehnách, bokoch a zadku strie a mňa to veľmi trápi, lebo je to neskutočne ohavné, niečo za čo sa proste treba hanbiť a mám to po celých nohách, lenže každú zimu sa mi to zhorší, obzvlášť tento rok odkedy sa ochladilo, pričom v poslednej dobe som vôbec nepribrala (ale tak dve-tri kilá schudla od leta), chcela by som ísť na ten laser, aj keď je to hrozne drahé, lenže to je len čiastočné riešenie keď už ich mám a ja chcem v prvom rade najmä zabrániť ich zhoršovaniu a pribúdaniu, lebo potom je to už stratené, ale počula som rôzne veci, že môžu byť aj dobré aj zlé, tak sa chcem konkrétne na to opýtať:

- LYMFODRENÁŽ (Môže to trochu pomôcť, aby nepribúdali?)
- LIPOSUKCIA ultrazvuková (Nemôžu sa tým ešte zhoršiť? Počula som totiž, že môžu vzniknúť aj pri schudnutí, ale či sa tým nemyslí skôr cvičenie, keď sa najprv zväčšia svaly. Chcem totiž ísť cvičiť, ale práve toho sa bojím, že by sa to najprv ešte zhoršilo, tak že by som aspoň raz šla najprv na liposukciu. Mohlo by to pomôcť?)
- ZIMA (Nemohlo sa to zhoršiť práve tým ochladením? Aj prvé sa mi to objavili vtedy a potom zase ďalšie, navyše nejaká zvrátená móda bráni tomu, aby sa dali kúpiť teplé ženské nohavice, všade majú len tenučké letné, je to choré.)
- MASÁŽ strojčekom (Nemôže to tú kožu ešte viac „potrhať“? Nie je to príliš agresívne?)
- HAK (Strie vraj môžu byť spôsobené aj hormonálnymi výkyvmi či poruchami, ale viem, že HAK veľa vecí skôr upraví, ale ako je to s týmto? Nemá to žiaden vplyv alebo to môže mať skôr dobrý či zlý? Beriem Minervu (iba kvôli tvári a menštruácii))

Veď som ešte mladá, mám len 19 a už som naveky zohavená, nechcem navždy chodiť oblečená ako mníška či moslimka. A to nechcite vedieť, čo si o tom myslia ostatní... (Bez ohľadu na to čo to je za ľudí.) A je mi jedno, koľko ďalších ľudí to má, lebo to nič nemení na tom, že to je odporné. :´-(

Anonymnááá

mne sa tiez robiaa, aj ked nepriberiem alebo neshudnem ani gram , tak neviem co mam robit..... ale uz ma to az tak netrapi, ak si ich budes kremovat tak vyblednu a nikto to nebude riesit.... svet stoji na dolezitejsich veciach:)

:/

no v prvom rade by si nemala robit výkyvi s váhou , lebo ono sa to tvori aj ked vela schudnes aj priberieš... mne sa zopár spravilo ked som mala 12 rokov ale sla som hned ku kožnej a ta mi dala taký brečtanový gel ( neviem presný názov) a bol uplne super od vtedy sa mi na tele uz nič take neobjavilo, a to co bolo vybledlo a neni to skoro ani vidieť :) a vraj je dobre tomu predchádzat kremovanim, pripadne olejmi ...