káva 2v1 a kávoviny

Príspevok v téme: káva 2v1 a kávoviny
ladyinred

Sú tieto kávy (2v1, Cari, Inka, biela káva...) nebezpečné pre chudnutie? Čo je lepšia voľba z hľadiska chudnutia: káva 2v1 alebo 3v1? Lebo som sa pozerala a kaloricky sú na tom podobne, lenže v tej 3v1 je navyše aj cukor a tak to nechápem...Prosím píšte názory lebo táto "káva" je dôležitou súčasťou môjho denného jedálnička...obyčajná neska s mliekom mi nechutí...Ďakujem za rady:-)

ladyinred

ahojte, ja síce viem že tie "kávy" 2v1 sú humus, ale mne chutia a obyčajná neska s mliekom mi nechutí, nejde mi o to či je to zdravé ale či sa z toho priberá...

maria1113

rosa má strieborný obal s červeným nápisom rosa. Tá v zlatom obale je tiež dobrá, je o niečo silnejšia ako rosa.

xyxyz

lavazza rossa?to je ktora?ja som mala tu ciernu a ta bola odporna...este chcem vyskusat taku v zlatom obale..nemas s nou skusenosti?

xyxyz

no ani lavazza nie je nic moc .som zistila z vlastnej skusenosti, aj na nu dost kydaju...skor segafredo, illy a tak...no ale kazdopadne aj obycajna nescafe je lepsia ako 2v1...instantne kavy sa robia vlastne z niecoho ako zalievana kava, urobi sa silny kavovy vyvar a ten sa necha nejak odparovat...cize aj instantne kavy su kvalitne...ale vsetky tieto poricovane, 2v1, 3v1, capuccina v prasku a neviem co...ved to ani nechuti ako kava!

maria1113

2v1 je naozaj odpad, radšej si uvar poriadnu a kvalitnú kávu, samozrejme mletú, napr. Lavazza. Ja nedám na ňu dopustiť, varím si ju každý deň dvakrát. Párkrát som pila tú 2v1, ale vždy mi bolo z nej zle.