Moj priateľ sa zvlastne oblieka

Príspevok v téme: Moj priateľ sa zvlastne oblieka
sonaVych.Sr

Hladala som tu tuto temu ale vidím ,že tu už nie je ...
Chcela som len podotknúť,že aj ja mám tento problém. Moj priateľ by postavou aj výzorom pokojne mohol robiť modeling no napriek tomu dostať ho do obchodu s vecami je takmer nemožné lebo jemu sa tam nepáči NIČ.Pýtak sa ma , že nech mu poviem že čo mi páči . Tak som mu to ukýzala ale jasnéé jemu sa to NEPAČI.. Chcela som mu urobiť radosť a kúpiť mu nejaké oblečenie ale to sa proste nedá ... Jemu je najlepšie na tržnici v čínskych .. Tam sa mu veci zrazu páčia no ja mám skor pocit že preto ,lLEBO su lacné . A ked som mu chcela kúpit mikinu za 20 e bola zrazu drahá... Fakt by sa mohol obliekať štýlovejšie a modernejšie, ale dotahovať sa s ním kvôli tomuto .. Už na to fakt nemám síl . Možno banálny problém , ale skúste mi poradiť ako to mám riešiť alebo aký mám k tomuto zachovať postoj,nech nevyzerám ako nejaká mrcha... .. vdaka!

rozumiem ti

myslim, ze tvoj priatel berie oblecenie za rychlo spotrebny tovar(hlavne, ak je sikovny a vecne sa okyda, alebo niekde zavadi) a tak pre neho nema vyznam utracat za nieco privelke peniaze, co sa aj tak rychlo znici. co je na tom nepochopitelne? ved je to logicke.

myslim, ze tvoj priatel je v tvojich ociach malo "reprezentativny". neries povrchnosti, je to nezmysel a zbytocne.

AdamKrt

sonaVych.Sr:

tiez rad nakupujem v cinskych obchodoch. Su to velmi skovni obchodnici a aj tak vacsina tovaru neni cinska. Kde by prisli platit taky tranzit. Vacsina je to vyroby slovenskej, madarskej, polskej, tureckej, ale aj pakistan atd.

Co sa mi okrem ceny pozdava je fakt, ze v cinskom obchode si clovek najde pestre oblecenie, prakticky hadam vsetko. Ked ide clovek po beznych obchodoch ala hypermarkety, tak prakticky cely obchod je ladeny podla najnovsej mody, povedzme v 4och farbach. Opicia sa tam po tom, co je akoze v mode... U cinanov je velke mnozstvo rozneho tovaru a casto tam najdem take pekne vecicky, ze i ludia zatazeni na znackove len kukaju s otvorenymi ocami "wau, ake pekne, to si kde kupil...". Vela ludi si mysli, ze v normalnom obchode je kvalitnejsie - prdlajs. Casto ten tovar, co maju cinania som videl v beznom obchode, obchodnom dome, ci hypermarkete, len podstatne drahsi... Ti, co si myslia, ze kupuju drahe a znackove, su vedla jak ta jedla. Zaplatia draho iba obchodnikovi a s kvalitou to nema nic spolocneho. V podstate si kupia nejaky predrazeny ausus pod nejakou znackou, s velkou pravdepodobnostou tiez vyrobeny v Cine :)

Co s mi zda chore je, ze sa kafres priatelovi do vkusu. Ked sa mu nieco nepaci, tak sa mu to nepaci. Kto si, aby si sudila, ci Ty mas lepsi vkus, nez on ?

lost

Pozri si apson jeden dokument AKO sa vyrabaju tie "znackove" veci a mozno aj teba prejde chut nakupovat tie predrazene "znackove = kvalitne" veci..

Vyrobna cena botasiek aj s pracou sa rovne jednemu euru..

Predavaju sa za sto.

A to akoze kazdu botasku prevazaju osobitne sukromnym lietadlom, ci co? :)

zdravy

dobre komentare, jajka001, happi:-). a co ako ze sa neoblieka stylovo, alebo co. myslim, ze riesis banalitu. ak by sa obliekal ako bezdomovec a na verejnosti by ti robil hanbu, tak to by bol problem, ale inac nechaj to plavat.