Otazky pre baby - pyta sa neskuseny chalan

Príspevok v téme: Otazky pre baby - pyta sa neskuseny chalan
Bezny Janko

- ak stretnete noveho chalana, podla ktorych kriterii si ho zaradite do kategorie pritazlivy, ziskame my chalani viac bodov za fyzicky vzhlad alebo za nase vystupovanie ?

- ste casto obletovane chalanmi, je vam to prijemne ?

- na ktorych miestach ste otvorene novym znamostiam a flirtovaniu ?

- Je neprijemne ked vas neznamy chalan oslovy len tak na ulici, v elektricke, v autobuse, atd. ?

- co take chalan robi zle ked sa vas snazi zbalit, kedy sme az otravny ?

- a naopak, co musia chalani robit aby si vas ziskali ?

- je dolezite ked ma chalan cim viac penazi, vlastni byt alebo auto ?

- Naozaj chcete byť dobyvane ???

- Ake bolo vase najlepsie rande, resp. ako by ste si zelali prezit rande ?

- alkohol, cigarety - ano/nie ?

Filip TT

Janko, zdá sa, že máš vytvorenú predstavu, že niekde zbadáš pekné dievča, prihovoríš sa jej, vypýtaš si číslo a potom jej budeš telefonovať a pozývať na rande.

Problém ale je, že napríklad medzi svojimi známymi si neviem spomenúť na žiadny príklad páru, ktorý by sa zoznámil a začal chodiť týmto spôsobom.

Zhodou okolností sme s manželkou ten prípad, že som ju zbadal na jednom kultúrnom podujatí, kde ona vystupovala a ja som bol divák a hneď som vedel že ona je tá pravá. V žiadnom prípade som však po nej nevyštartoval spôsobom že páčiš sa mi, poďme sa stretávať lebo vieš, idem ťa baliť. Stačilo mi, že som vedel čo robí a kde sa vyskytuje, tak som sa tam pridal aj ja. A až po dlhom, dlhom, dlhom čase, keď už sme sa dobre poznali som jej povedal, že ju mám vážne rád. A nemusel som vôbec riešiť o čom sa budeme na rande rozprávať, lebo sme sa už dobre poznali, mali sme spoločné záujmy a spoločných známych. Nemusel som hrať duchaplného, zábavného a čo ja viem akého. Obaja sme sa správali normálne a nič nehrali a bolo nám fajn od prvého stretnutia.

luciano

Bezny Janko, čo sú to za pitomé otázky? Ty musíš byť predovšetkým chlap. Musíš byť sebavedomý, aktívny, ambiciózny, musíš vedieť čo chceš, mať pevne stanovené životné ciele. Nesmieš byť bábovka, slaboch, zbabelec. Žena musí v tebe cítiť oporu, pocit, že ju v každej situácií ochrániš a že si dokonca ochotný za ňu položiť aj život. Nesmieš byť submisívny, ale asertívny. Musí z teba vyžarovať sila. Nuž a keď si bohatý, o to je to lepšie. Chudobný muž je v očiach ženy slaboch. Žena musí mať pocit, že jej muž zabezpečí patričný životný komfort.

Nina.

Jednoznačne vystupovanie, správanie a vyžarovanie. Nemám nejaký špeciálne výzorový typ chlapa, ide naozaj hlavne o to ako muž pôsobí.

Čo je to často? Podľa mňa som obletovaná tak v norme, väčšinou niekde v podniku, na akciách, v spoločnosti, oslavách a podobne. Pokiaľ je to slúšné, milé a od chlapa ktorý mi je sympatický, tak neviem prečo by mi to malo byť nepríjemné.

Skoro všade - záleží od chlapa a od nálady a celkovej situácie - niekedy aj balenie pri nakupovaní môže mať svoje čaro. :)

Podľa toho ako ma osloví a pod. Nedá sa to tak zovšeobecniť.

Zlé sú oplzlé vtipy, blbé reči urážajúce ženy a pod. A čo je otravné? Neustále vypisovanie, vyvolávanie a pod. Keď raz nemám čas, tak ho nemám, nech skúsi nabudúce.

Hlavne sa správať prirodzene a byť aktívny, ale nie otravný.

Rozhodne by mi to nevadilo, ale podmienka to nieje. Ale minimálne aspoň prácu by mať mohol.

To je individuálne, ale ja áno.

To sa mi nechce rozpisovať ani zverejňovať. :D

Alkohol ani cigarety mi nevadia. Ale fajčenie v byte nemusím - v spoločnosti, vonku, alebo na balkone je to ok. A alkohol zase nie, že spíjať sa každý deň do nemoty.

Kate123321

1. U mňa na prvý pohľad výzor, ale ak nadviažeme rozhovor tak už si viac všímam charakter, veď čo z toho, že je pekný ak je arogantný, hlúpy,nevychovaný...Do kategórie príťažlivý ho zaradím ak je milý, nie je namyslený, netrepe somariny, má charizmu a nebudeme si klamať, aj vzhľad zaváži. Priťahujú ma aj badboys- ak ním je, tak by mal byť inak skvelá osobnosť a dobré vlastnosti by mali prevyšovať nad vlastnosti typické pre badboys.
2. Ani nie. Podľa toho o koho ide, ak vyzerá že je v pohode, nevadí mi to.
3.Bar, kaviareň, mesto, obchod, park...
4.Nie, pokiaľ je slušný.
5. Akoby nás sledujete, vyvolávate nám, posielate odkazy po iných a nie ste úprimný, chválite sa a priveľa sladkých rečí(všetko s mierou)
6.Byť slušný, úprimný, proste nebyť zlým človekom, mať charizmu, niečo s nami spoločné, byť chápavý a nechať nám slobodu, ale zároveň sa zaujímať(treba utrafiť ten správny pomer)
7. Pre mňa nie, ani pre väčšinu báb, ktoré poznám.
8.Ja áno, ale ak poviem že dosť, tak dosť.
9. Vonku, prechádzať sa, kvety, smiech, hviezdy, spraviť niečo trochu bláznivé.
10.Ak si sem-tam vypije, ale neopije sa, v poriadku, rovnako ani fajčenie mi nevadí, pokiaľ je to málo(naozaj málo) a nesmrdí ako popolník a u neho doma nevidím dymovú clonu.

beacon

ak mux oslovi nrjaku zenu a chce pozvat na poharik je tpreto lebo ho oslovila svojim vzhladom cize jemu sa ona paci.ci bude mat u nej uspech cokolvek ci ona urobi ci s nim pojde alebo bude chciet zoznamit zavisi ci aj jej sa paci.ak sa jej muz nepaci akokolvek bude charizmaticky inteligentneho prejavu a galantny kazda snaha je podla mna zbytocna.milujeme yo co vnimame ako pekne.ovsem rozdiel by bol ak napr.na pracovisku by sa spoznavali pri praci dvaja kedy jednemu a druhy nepacil obalim ale pri spoznavani sa to zmeni prostrednictvom psychiky druheho co sa casto stava tak ako ked si vytvorime nazor o niekom len podla toho ze ho vidime a v kolektive potom co sme ho spoznali aky je sa moze stat ze prvotny nazor na uplne zmenime cize a nam uz bude pacit vyzor.

ruslika

Myslim, ze štatistika ti nepomože ani rady iných bab. Musi presločiť iskra. Keď ju zbadaš budeš vedieť ako na to. Nasilu nič nie je dobre, je tu riziko, ze sa nedodrzi \"scenar\" a je to v haji.Najlepšia pomocka je improvizacia. Ver mi, u mňa to funguje uz 20 rokov. Vela uspechov.

ruslika

Myslim, ze štatistika ti nepomože ani rady iných bab. Musi presločiť iskra. Keď ju zbadaš budeš vedieť ako na to. Nasilu nič nie je dobre, je tu riziko, ze sa nedodrzi "scenar" a je to v haji.Najlepšia pomocka je improvizacia. Ver mi, u mňa to funguje uz 20 rokov. Vela uspechov.