rakovina krku??

Príspevok v téme: rakovina krku??
klaudia555

Dobry vecer, mam 21 rokov a uz asi treti den citim akoby som mala nieco zaseknute v krku, na lavej strane presne v strede krku , ked jem necitim nic..az potom po case.. hlavn eked prehltam.. neviete co by to mohlo byt?
v poslednom case som mala zahlieneny krk hlieny som stale vypluvala a casto som sa ich snazila z krku doslova vysat a zbavit sa ich.. teraz mam krk dost podrazdeny moze to byt aj tym? stretli ste sa uz niekedy s takym problemom?mam mat strach? dakujem za odpoved

barunka

bronchipret kupujeme bežne v našej lekárni na SK, ako píše tpch, netreba ich dovážať :-)
tebe by ešte lepšie pomohol aj sinupret, je lepší na zahlienené dýchacie cesty.

tpch1

bioparox je lokalne antibiotikum, dlhodobo to problem nevyriesi. Ten pazerak je taktiez moznost-refluxna choroba casto sposobuje nadmernu tvorbu hlienov a ich stekanie do hrdla.

Lulu2011

a co bioparox?

mne nakoniec zistili chybu v pazeraku, tak ja uz konecne viem z coho mam ten blby pocit, ze tam nieco mam

tpch1

Bronchipret netreba zhanat v zahranici, ten kupis aj u nas. Inak ti radim zmenit krcneho lekara. Mohli by ti pomoct kortikoidne spreje do nosa, ktore zmiernuju tvorbu hlienov v nose, ktory potom steka a zhlukuje sa.

romi.beny

tiež ma roky trápi problém,pocitu niečoho v krku,mám už z toho depky,nik mi nevie pomôcť.Od detstva som trpela angínami,každý mesiac,v 27 rokoch som si dala odstrániť krčné mandle ,no problém nezmizol,skorej sa rozrástol o tzv.hlienové hrudky,ktoré stále mám v krku a putujú od nosnej sliznice cez krk až k tretej krčnej ,či hrtanovej mandli,nedajú sa vykašľať,len ma stále dávia a horšie je,že preto už ani pomaly nejem,čo sa bojím zadusenia,som naozaj zúfalá,som stále zahlienená,neustále hltám hlien a už fakt neviem,čo mám robiť.Sestra mi zohnala kvapky z DE Bronchipret,ktoré mi tie hrudy rozpustia a hlien prehltnem,no neviem,či po doužívaní sa to nevráti,mám užívať šťavu z Aloe?kto mi poradí?toto sa už fakt nedá prežiť.Doktorka na krčnom povedala,že je to normálne,tak ma odbila,ale mne to ozaj znechucuje život.

2bodka

vysetrit stitnu zlazu.. moze tam byt uzol/struma/zvacsene stitna zlaza.. (pokial teda nie su ziadne boleti zo zapalu atd.)

Lulu2011

ja toto mam uz roky, v poslednej dobe nieco hrozne, som presvedcena, ze mam nieco v krku, neviem sa zbavit pocitu, ze tam mam polyp, alebo nieco ine, ked kýchnem, akokeby sa mi nieco prilepilo v krku a potom sa odlepi a uvolni, bola som na usg, aj na rtg s kontrastnou latkou aj mi pozerala orl priamo do hrdla, vraj to moze byt sposobene hlienmi, tak neviem, citim dost prehltaqnie stravy, tazsie schadza dole, po jedle catso chrapcem a kaslem, vykasliavam hlieny, pri vyteroch som ok, nic mi tak nevadi ako ten pocit, ze tam nieco mam, sa idem z toho uz zblaznit

zaza182

mam bolest v krku vlavo dole a hlavne vtedy ked prehltam citim ako keby mi tam nieco vadi... boli ma to vtedy ked si to aj chytim ako nejaka modrina alebo narazenee no neviem to presne opisat bojim sa ze to moze byt nieco vazne.. moze to byt aj rakovina ked tam nemam ziadnu hrcku??

tinka201

ahoj...možno ti poradím správne, možno nie....asi nevieš o tom, že v krku sa nachádza aj hrtanová mandľa, ktora pri infekcii alebo zápale sa zväčší, takisto ako nosná alebo krčná mandľa...tým že si bola chorá, alebo ešte si tak podľa mňa je to tento prípad...určite tomu nedopomáha ani zahlienený krk, takže ja by som zašla pre antibiotiká ku dr...poprípade urobiť ORL vyšetrenie .....

klaudia555

teraz mam angínu , teeploty bolest hrdla.. beriem antibiotika uz mi to aj preslo, ale zase citim nieco v hrdle stale ked sa to snazim akoby vysat tak vyjdu len hlieny..
je možne, ze ten pocit vznika z toho ze mam krdlo preplnene hliemny?