VLASY-rady v malej kocke

Príspevok v téme: VLASY-rady v malej kocke
RosalieEsmee

Najprv:ak mate nejaky problem s padanim,treba sa dať vysetriť,ci nejde o nejaku vaznejsiu chorobu.Ked nie,tak mozem odporucit vitaminy GS-eladen.Mne velmi pomohli,dalej oplachovanie velmi silným žihlavovým čajom + ho aj piť.Ina alternativa je odvar z lopucha.A potom,skuste sa dať ostrihat,aby vlasy odťaželi.Slabym vlasovym korienkom moc neprospieva dlhy vlas,je pren jednoducho povedane tazky.Co sa stravy tyka tiez by bolo vhodne papat vela ovocia a zeleniny.
-Suche,znicene,lamave vlasy-jednoznacne zmenit stravu a obohatiť ju o zinok a zelezo.Dajte si ostrihat znicene vlasy a potom uz pred kazdym umytim aplikujte domaci zabal napr.z medu,vajicka,olivoveho oleja a podobne.Najlepsie je,ked nechate takyto zabal posobit aspon raz za tyzden po celu noc.Odporucam kokosovy olej.Na vlasy je proste uzasny:)...A taketo vlasy uz urcite nefenovat,nefarbit a nezehlit!!!
Mastne vlasy-oplachujte silnym odvarom zo salvie alebo žihlavy.Potom už nezmývať.Pre jemné vlasy odporúčam salviu takisto.
-Vseobecne:vlasy nezatazujte,nechodte spat s mokrymi vlasmi-ked su mokre,su velmi krehke,a to iste plati aj s cesanim.Neceste mokre vlasy.Ak sa velmi ponahlate,pouzite radsej hreben so zubkami,ktore su dalej od seba.
A rada na záver:
Kym nieco nestracame,dobtedy si neuvedomujeme,ako to ma pre nas cenu=kym vam napr.vase vlasy nezacnu enormne padat,dovtedy si ich nebudete vazit.Nech su vlasy ake su,kucerave,rovne,hnede,blondave atd...dôlezite je,aby ich bolo dosť a aby boli zdravé.Ved preto su "korunou krasy."