očista tela

Príspevok v téme: očista tela
maaana1

Ahojte všetci. Mám pocit že okolo seba mám samú negatívnu energiu. Príliš rozmýšlam nad vecami ktoré sa už stali, a neovplivním ich. No nechcem nad tým rozmýšlať a vyčítať si isté veci, ale je to silnejšie ako ja. Potrebovala by som nejako očistiť svoje telo a dušu. Neviete mi niekto niečo poradiť?

kafe

Telo môžeš čistiť pôstom, saunou, čajmi.. pobytom (prechádzkami, lyžovaním, turistikou..) v prírode.. športom..

S dušou je to ťažšie.. skús si požičať nejaké knihy z knižnice o pozitívnom myslení.. sú tam rady aj ako sa vyrovnať s minulosťou, aby si ju nenosila ako balvan všade so sebou. Je škoda premrhať roky skvelej prítomnosti, ktorú si si mohla užívať, keby si sa netrápila minulosťou.
Pozri je hlúposť vyčítať si chyby, ktoré si už urobila. Pouč sa z toho, predstav si ako by si sa zachovala druhýkrát a pusti to z hlavy. Chyby patria do života, ja som po desaťročí vďačná za chyby, ktoré som urobila.. ale tiež ma neskutočne trápili, ubíjali a obmedzovali a tiež som rozmýšľala nad tým čo by bolo, keby som sa v jeden zlomový okamih zachovala inak. A čo by bolo inak? Nič. Bola by som rovnako zadepkovaná, obmedzovaná a utrápená zas niečim iným.
Takže hlavu hore a hor sa do života robiť chyby :) nech je sranda.

tester32

Ahoj, ak si veriaca, chod do kostola, ak nie, zajdi medzi priatelov... Nepises nic konkretne, tak to tazko nieco blizsie...