Sme spolu takmer pol roka a ešte sme spolu nespali

Príspevok v téme: Sme spolu takmer pol roka a ešte sme spolu nespali
lussiana54

Začiatkom januára to bude pol roka čo sme spolu a stále medzi nami nič nebolo . Ja mám 19 priateľ 22 . Ja som ešte so žiadnym chlapcom nespala ,priateľ uz mal predo mnou dva vzťahy. Neviem prečo,ale mám z toho akoby strach.Strach z bolesti, alebo z toho že zostanem tehotná. Priateľ na mna netlačí,povedal,že nie je so mnou kvoli tomu aby ma dostal do postele. Lúbi ma . Ale vo mne sa to nevie zlomiť. Tiež ho lúbim,lenže.. Teraz ma čaká ťažký mesiac pretože mám 5 skúšok je to moj prvy semester na VS. Stále musím myslieť na to , ako to zvládnem . /A či vobec/Dosť ma to stresuje a neviem sa uvolniť..

A tak sa pýtam .. Baby kedy ste sa so svojím priateľom vyspali , po akej dobe ?

lisa45

no uz mi asi nic ine nezostava, povedal ze do svadby cakat nechce,ze nieje ten typ..ale takto to asi aj tak bude..tymto tempom :)

lisa45

a tak chcem a aj on, ale priatel s tym ma problem, je to asi pre neho velmi dolezite..alebo sa boji ze prvykrat ze nieco pokazi a podobne,ze ani sam nevie preco a tak..najskor som bola sklamana a snazila sa najst pricinu..teraz uz nechcem tlacit na neho aby to nebolo este horsie..