drsné milovanie

Príspevok v téme: drsné milovanie
NeviemNick

Ako mám povedať priateľovi aby pochopil že chcem raz za čas aspoň tvrdší sex, ja mu to vravím tak že mu poviem aby bol drsnejší, on na 5 minút je a aj sa mu to páči ale ...ja chcem počas celého milovania nie len na konci keď mu to poviem.
Ako by ste to povedali priateľke - priateľovi...myslím že keď si dám latexovú podprdu a špecialne silonky(kt. aj často využívame)tak to nepochopí...chcem sado masooo proste...som trocha bezradná ...neviem ako na to keďže s tým nemám nejaké extra skúsenosti....

gentleman2

No niekedy je to tazke odhadnut. Ak sa cely den tvaris ako nezna kvetinka, tak tvoje priatel asi nepredpoklada, ze by si mohla chciet riadnu terennu jazdu.

Michaelaaa m

JA Mám frajera skusam ho prehovorit aby sme rau spolu mali sex ale on nekce zevraj sa bojí že mi ublíži neviem ako ale je to zvláštne.

zaujimave

tiež to mám z času na čas rada tvrdšie, je to oživenie a hlavne strašne vzrušujúce, nejde o bolesť ale o tie vzrušujúce dotyky a bozky, keď ti vášnivo potiahne vlasy zahryzne do pery a jemne poškrabká nechtami chrbať tak.. uf no ale k teeme :)

chcela som to od neho, narovinu som si to vypýtala a trvalo dosť dlho kým sa k tomu odhodlal, jeho dovod ? povedal ze sa bojí aby mi neublížil, aby to nebolo moc preto že mam príliš detskú tváričku a milý výraz a on si nevie predstaviť ako by to vyzeralo... zmiešané pocity.
Vraj skutočné sadomaso skúšal len s babami (oneNIGHTstand) a vtedy mu to bolo jedno, riadne ju ( s prepáčením ) vyšukal a už ju nevidel-- no pri mne mal problem a tak sme začali zľahka a teraz keď vidí čo to so mnou robí, spraví to rád a z lásky bez najmenšieho problému.. netreba ani latex ani bičík :)

kaciatko_7

súhlasím s Iveta Michael,,, zároveň nesúhlasím s tým, že keď to chce niekto drsnejšie, tak vtedy ide len o sex... to "drsno" však musí byť u obidvoch partnerov prirodzené, nie dohodnuté alebo vynútené... keď na to niekto nemá povahu nijak ho nezmeníme