chlpky

Príspevok v téme: chlpky
čostým?

dobrý den ... prosím vás mám jeden problém s ktorým si neviem dať rady ak by ste teda niekto vedeli odpovedať seriozne, bola by som vdačná.
začali sa mi na tváry teda na brade a nad ústami vytvárať silno čierne chlpy ...je to tak asi pol roka do zadu pred tým som tento problem nemala ... vytrhavam si to pinzetov ale je to celkom ... zle ... prosim vas o pomoc... mám 20 rokov

tostym:)

neber tu srackovu antiku :D chod do akej kolvek drogerie a vypyraj si voskove pasiky na tvar..stoji to nieco cez 3€ a mas to na viac pouzitii...:)

gabikaa

ja som mala tiež podobný problém - začali mi rásť chlpky najprv nad hornou perou, tie som odstraňovala voskom, potom jemnučké ma lícach, ktoré sa postupne zhusťovali...začala som brať antikoncepciu Minerva a bolo po probléme (vraj aj Diane 35 je dobrá na tento problém). inak asi laser, len treba financie.

adka25

Nerozmyslala si nad tym dat si ich odstranit voskom u kozmeticky?Je to najucinejsie a vydrzi to okolo 3-4 tyzdnov.Ja to tiez tak robim a vysledok je uzasny. Nezacala si pouzivat hormonalnu antikoncepciu alebo nebrala si antibiotika?mohlo by to byt od toho.