"elektrizujúce" vlasy

inngridka

DAJTE SI MALICKE MNOZSTVO BALZAMU NA KONCEKY PRSTOV A PRETRITE NIM JEDNOTLIVE PRAMIENKY, VLASKY NEBUDU ELEKTRIZOVAT :)

mimulka

Ja mám problém z lietaním vlasov iba v zime....nič mi k tomu nepomáha..vždy si vytrpím niekoľko mesiacov (zimné obdobie)..a potom to samé zmizne..keď mi elektrizujú, prečešem s hrebeňom namočeným vo vode...;)))

levanderka

ked to bola farba vyzivujuca a k tomu maska, tak pomohlo, lebo vlasom sa dodala hydratacia a mne pomahaju tie zabaly :) pred tym som sa nemohla vlasov normalne rukou dotknut a uz lietali a teraz vpohode:) a samozrejme, po kazdom umyti este kondicioner.no nie kazdemu to pomoze, nie je chyba iba v hydratacii ale vo velkosti naboja, ktory nam urobi z hlavy elektrinu:D
prva potom, trocha vody a penove tuzidlo:D plus nejak sprej na elektrizujuce vlasy. potom zacat s tymi zabalmi:)

cup-cup

nepoužívam šampony na objem, lebo mam mega husté vlasy :D vlasy si tiež farbím, takže ani to nepomaha :D ked mam pravdu povedať, tak sa málo češem, lebo mam kudrlinky. ale ked sa raz za čas učesem,tak konec.. za všetkým, okolo čoho prejdem, sa mi vlasy ťahaju :-/ ale nečesať sa absolutne - to nemôžem, potom mam dredy :DD

Karina

Levanderka tie domace zabaly naozaj funguju? Ja mam posledne 3 mesiace priserne problemy s lietanim, uz som aj vymenila rad vlasovej kozmetiky, pouzivam vsetky mozne masky a neviem ake ionizacne technologie a figa z toho :).

levanderka

nepouzivaj sampony na objem a chyba im hydratacia.skus nejaky zabal,napriklad zltok, med, olivovy olej,zmiesaj, nechaj posobit pol hodinu , zmy :)