oralny sex ako zistim ci ho robi pred vztahom?

Príspevok v téme: oralny sex ako zistim ci ho robi pred vztahom?
alfinkacik

ako mam zistit ci to dotycna rada robi? niektore zeny to vobec nerobia ale kym k tomu pride ze to zistim uz som vo vztahu a je mi blbe z neho vycuvat, ale na zaciatku sa predsa nemozem priamo spytat alebo ako..?

ja delim zeny na tri skupiny
1. nechce to robit
2. urobi to ale je to take priemerne
3. MILUJE TO ROBIT a to sa neda potom porovnat s 2hou skupinou

ako zistim ci je to ta moja 3ka (tie prve dve su pre mna blbost podla mna do toho davat vobec cas)

katussska24

je mi ťa ľúto, možno sa raz zaľúbiš a potom zistíš, že to nieje len o tom, ktorá ako super robí fajku..ale podľa mňa máš ešte -násť.., takže času dosť - to dákej tridsiatky.

kafe

alfinkacik, ako zistím pred vzťahom, či z toho bude vážny vzťah? No nijako. Buď do toho idem a zistím počas vzťahu aký je dotyčný človek partner, alebo špekulujem a aj tak prd vymyslím.
Ty ako milenec možno tiež stojíš za.. a kočku čo miluje robiť fajku neuspokojíš. Takže popracuj na tom, aby aj tvoj orál, ktorý robíš partnerke bol exelentný a potom môžeš mať nejaké nároky na partnerku.

hlupamarlenk

ale ved on nepise ze to je jeho jedine kriterium a ma pravdu dvaja si musia sadnut aj v sexe inac vztah nieje ono, musia si aj rozumiet to ano, ale ak sex pre jedneho nieje dostatocny, nevidim v tom buducnost, ty chodis inac casto do bordelov? Podla toho ako pises mas v tom vela skusenosti ci sa mylim?

marlenka42

hm ..co si tu ešte neprečítam, tooto ,,,hm vy chlapi skutočne rozmyšlate penisom a nie rozumom ... hm ...tak toto som ešte nepočula ,ako zistim este pred začatim vztahu ci to rada robi ustami, lebo inak to nema vyznam a nechcem cuvat spat...tak toto to si vyberas partnerku podla tohto M??? to co uz je M??? tak ja neviem chod do bordelu nech...tam Ti ju urcite spravia,,,mozno bude patrit do 3skupiny (ta co to miluje)a po zaplateni sa jej spytaj ci by nechcela s Tebou chodit no a nemusis to nijak zistovat , sam okusis na vlastnej kozi ,,,)))otrasne toto chlapi nemam slov ,,, aby som si parnera ja vyberala podla toho ci to robi dobre ustami????????? hm tak mozno ked budete spolu zit staci nech ti spravi na ranajky dobru fajku na olovrant, obed, desiatu, veceru poriadnu taku s vystrekom do hrdla a nemusi vediet ani prat ani varit, ani rozpravat sa snou nemuusis, nemusii vediet riesit problemy ....ani lubit ta nemusii moze ta podvazdat na kazdom rohu ale podstatne je nech robi dobry oral ,,,hm mozno to aj miluje alebo patri do tej skupiny a co ked prave ten ,,TVOJ"jej chutit nebude )))))

onna

myslim, ze to sa neda zistit inak ako vyskusanim, alebo spytanim sa priamo. Z lizania zmrzliny alebo lizatka to od nej asi neodkukas:)

alfinkacik

ochboze - neber jeho meno nadarmo po prve a po druhe co nenajdes vo vztahu bud hladas inde alebo podvadzas a to ja nechcem