Tehotna?alebo nie? prosim pomoc!

Príspevok v téme: Tehotna?alebo nie? prosim pomoc!
Tyshka

DObrý Večer!
S spriatelom uz mame ,,sex,,dost dlho davame si pozor no antikoncepciu neberem ale chystam sa.No kedze sme maly taky krasny tyzden spolu.Nastala sa strach a isla som si spravit po 10dnoch aj viac tehotensky test no dalo mi to pozitivne ale tak slabo teraz neviem co si mam mysliet som tehotna?alebo nie? ma nekdo stym nejake skusenosti?

lioness_01

Tyshka, ak ukázalo čo i len trochu pozitívny výsledok, tak si tehotná. gratulujem ... antikoncepciu ti najbližších vyše 10 mesiacov nebude treba :)

nelluška1992

Tyshka Ahoj ja som ties taky mala problem ako ty ....bola som nedočkava ...spravila som si test ...po 10 dnoch višiel mi pozitivny ....a menzes som už nedostala ...a dnes som bola na sone a som uz v 6 tt :) tak neviem skus este test :) vela stastia :) nech bude ako si praješ :)

Tyshka

pekne:) ja mam hrozne rada male babetka a deti:)ale mam cas.mam aj sestru malu ma len 7 rokov zboznujem ju :) ked bola malinka som bola snouv elmi vela az moc vela:) problem bys om nemala mat s dietatom:)

Tyshka

a ostala si tehotna? neviem encitim sa byt pripravena,aj ked sme vzdy davali pozor no ale tak stat sa moze vsetko aj nechceno.Milujem deticky a sradosotu bych drzala uz aj svoej dieta ale je cas este sme mlady troska zit nam neuskodi:)potom moze byt dieta:).ano aj ja si myslim cakat na menstruaciu ci dojde ci ne som velmi zvedava a potom uvidim.no tiez som sa nato kukala som chcela ze este jeden test no ale nemala som uz.priznaky podstate mam vsetky co moze byt!

neva

Ešte Ti nemešká menzes? Podľa mňa počkaj do termínu menzesu. Málokedy sa stáva, že po 10 dňoch je test pozitívny.