Prečo toľko jem?

Príspevok v téme: Prečo toľko jem?
Klaudia552

ahojte, prečo mám strašnú chuť neustále jesť...ale je to niečo hrozné až ma vo vnútri ide roztrhnúť ...len by som žrala a žrala :( ....môže to byť kvôli HAK chloe, ktorý beriem tretí mesiac...pred 4 dňami som mala s priateľom sex a urobil sa do mňa viackrát ...môžem byť tehotná?? či tento príznak je príliš skorý??

lala999999

Priberáš lebo sa nudiš. športuj, prechádzaj sa s priateľom a s kamoškami a hned zabudneš na jedlo
Proste si nájdi neioč na prácu

Inner

Gynekologovia vela krat apeluju na to, ze pribalove letaky obsahuju aj zastarale informacie. Je tam napr. aj to, ze HAK sa nesmie uzivat pri krcovych zilach alebo ze antibiotika mozu znizovat ucinnost. Nie je to pravda. A rovnako k tomu patri aj spominane zvysovanie chuti do jedla. Je to skor len ospravedlnenie a vyhovorka zien, ze kvoli HAK pribrali. Ak pribrali a nemaju anabolicky efekt, tak by pribrali aj bez HAK. Aj mne sa chut do jedla rozne meni. Inou vecou je naliatie vodou pocas uzivania HAK, ale to nie je "skutocne" pribratie. A uz vobec nerozumiem, preco zeny, co popri HAK priberaju, preparat nezmenia alebo nevysadia. Problem skor vidim v zivotnom style.

Anastazia1

Inner, uz v pribalovom letaku mas napisane, ze antikoncepcia podporuje chut do jedla. Je to tak, neplati to samozrejme na kazdeho jedinca,ale myslis, ze preco ma tolko ludi fakt problem s tym, ze priberie... po tom, co berie HAK.

Inner

Antikoncepcia nepodporuje chut do jedla ani neznizuje. Je to len mytus. Rovnako sa z nej ani nepribera. Za priberanie pocas uzivania HAK je zodpovedna zmena stravovacich navykov alebo anabolicky efekt - vedlajsi ucinok . Vtedy vsak treba tabletky zmenit. Ak Chloe uzivas riadne a nacas, otehotnenia sa bat nemusis. Ved predsa preto antikoncepciu beries, nie?

Anastazia1

Tento priznak je je ste velmi skory, 4 dni je malo, ale ved beries HAK, tak nie si tehotna, ked si nezabudla zobrat tabletku. Poviem ti pravdu, ja tiez strasne rada jem. Postavu mam dobru, dost sa cudujem :P ale milujem jedlo, ked sedim v skole, uz sa tesim na to,a ko pridem domov a nieco si uvarim alebo kupim. stale sa napchavam, je mi jedno ci je to nezdrave ci zdrave, skoro stale som hladna a mam na nieco chut. tiez beriem HAK, suvisi to aj tym, lebo HAK podporuje chut do jedla, ale ja to mam asi z rodiny, lebo nasi doma v kuse jedli, a asi ma tym nakazili, lebo mi to sposobuje velku radost...ale ja sa tym az tak netrapim, lebo aspon mam nejake potesenie v zivote. Preto si myslim, ze v tvojpm pripade je to HAK, nie tehotenstvom.