Aké líčenie

Príspevok v téme: Aké líčenie
Kalkal

Ahoj chcela by som poradiť s líčením na deň, výber farieb a pod. Mám 19 rokov a študujem, takže potrebujem niečo rýchle. Mám oválnu tvár, svetlú pokožku, ryšavé vlasy, hnedé oči a tmavé, takmer čierne obočie. Rozmýšľala som o nejakých striebristých, alebo sivých tieňoch a ružovkastých ústach. Za rady ďakujem

Kalkal

Nemám farbené vlasy, ani obočie. Proste sú prirodzene takej farby. Viem že to vyzerá divne, ale neviem, čo s tým obočím, farbiť si ho nechcem, nie je nejaký iný spôsob, ako ho zosvetliť?

Piskvorka

k hnedym ociam a rysavim vlasom sa ti urcite hodia zelene a hnede odtiene. tiez aj zlate a take do bronzova. a make up podla typu a odtienu pleti, ale to urcite zvladnes vybrat aj sama. ale obocie by som odporucila zafarbit podla farby vlasov, lebo to moze rusit cely efekt.
a na usta nejaky ruzovkasty ruz,alebo staci aj lesk

veronikaaaaa

Ahoj,
na den ti uplne staci jemne prirodzene licenie, ktore sa k tvojmu tyou hodi snad najviac. Volila by som lepsi makeup, do toho sa naozaj oplati investovat, ber ohlad na farbu a typ pleti, samozrejme korektor na pripadne nedostatky (zacervenanie, kruhy pod ocami), tiene sa ti hodia skor teplejsie prirodne odtiene (bronzova, hneda, zelenkava), mozes si dat aj ocnu linku, ale skor by som opat isla do prirod. odtienov, cierna by mohla pre teba dost tvrda. Maskara, farba na licka marhulkova, aj bronzer mozes poprasit (s mierou) a na pery nieco ruzovkaste.
Na vecer spokojne pouzi aj vyraznejsie oci, tmavosive, cierne, tmavohnede, vacsie mnozstvo maskary a jemnejsie pery. Alebo dalsia varianta, pery vyrazne cervene, na ociach len prirodzeny tien (nieco telove, bezove), vo vonkajsom kutiku na hornom viecku jemna hneda linka a maskara :)