Tehotná?

Príspevok v téme: Tehotná?
harabudra

Dobrý deň. Mám 18 rokov. Už dva týždne mám biely výtok z pošvy, spojený s pálením pri močení aj pri dotyku. A posledné dva dni ma začali slabo bolieť prsia. Menštruáciu mám mat o týžden . Tento týžden som si robila tehotenský test a vyšiel negatívny.Musí sa test robit vzdy až po meškaní ? Neviem čo by to mohlo byť. Vyzerá to na zápal ale potom čo tie prsia? je možné žeby som mohla byt tehotná ?
Dakujem za odpoved.

jajka001_

tanicka ako to suvisi s tehotenstvom? na wc na velku by si mala chodit kazdy den az kazdy druhy den, prinajhorsom kazdy stvrty, ak si nebola 4 dni, chod ku lekarovi. ješ niečo?

tanicka88

holky som bola u lekara a som si robila test a je negatývny uz týžden som nebola na WC na velku potrebu a vzdy ked neco ziem je my zle ale ne casto a mam sem tam kŕče v žalúdku som tehotna či nie

jeejka

a mala si nechraneny sex? to urcïte bude len zápal , navstiv dr lebo to moze byt este horsie , a aj ja som to mala takto a kupila som si micomax a odyslo mi to , alebo si skus kupit canesten capiky a aj krem :) vela stastia :)

bazalka

Podľa príznakov je to naozaj zápal. Mala by si s tým ísť k doktorovi. Čo sa týka tých pŕs, tak mňa bolia skoro vždy pred menzesom, a to aj týždeň predtým. Tehotenský test nemá význam robiť skôr ako bude meškať menzes.