pred menzesom sa neviem kontrolovať v jedení...

Príspevok v téme: pred menzesom sa neviem kontrolovať v jedení...
monika1230

Pred menzesom sa neviem kontrolovať pri jedení, stihnem pribrať aj 3kg pred kramamy, pričom po nom schudnem a dostanem sa na svoju povodnu vahu 53 - 54kg.... Nevadí mi, že zjem aj dve sladkosti za deň, čo ja zjem možno kus za tyzden max. dva, nevadí mi, že jem biele pečivo, nevadí mi, že sladím čaje( nič z tohto robiť nezvyknem) proste mám len chute... Dosť ma to trápi, pretože mám pocit, že to takto dalej nejde.... Stáva sa to len mne?

vrbicka

áno, aj ja to mávam... jedlo, jedlo a viem, že sa to blíži... :D len škoda, že mi to "prejedanie" začína aj 10 dní pred.

monika1230

aspon viem kočky, že nie som sama....

jajka, ano schudnem, lenze nechcem aby to bolo takto dookola, pretože sa snažím udržať si svoju váhu, prípadne aj niečo zhodiť... a takto si myslím, že to nejde..

Janulik33

Aj ja pred kramamy zvyknem viac jest a brucho mam vtedy vacsie.
Od 1.1. vsak drzim dietu, tak uz pred kramamy sa neprejedam.
Ziadne ospravedlnenie, ze sa blizia kramy a musim si dat nieco sladke. Ziadne take. To su len vyhovorky.
Som na seba prisna. U mna to inak nejde. Sa poznam dobre, ak by som raz polavila, uz by sa to opakovalo.

michaella

Aj mne sa zvyšuje hmotnosť, je to tým, že telo zadržiava vodu. Vtedy mám aj nafúknuté brucho aj prsia sú zväčšené. A po krámoch sa to vždy stratilo, ja som si na to zvykla a nikdy som sa radšej v tom období nevážila :)

jajka001_

ked potom schudnes, co ta to trapi
inak, ja priberiem pred menzesom aj ked nejem, myslim ze telo zadrziava vodu ci take nieco. je to vidno aj na prsiach,su napnutejsie.

majka__

tak podobne chute mam aj ja - najma chut na sladke. ale niekedy sa nazlostim a sa bacnem po ruke, ze nesmiem tolko papat. mam trosku vyssiu vahu a preto si musim davat dost velky pozor. ale ako hovorim - tie chute poznam... :o)