Sex s iným? Nie...Áno??

Príspevok v téme: Sex s iným? Nie...Áno??
sisaa20

Mam priateľa 2 a pol roka. Keď som ho spoznala tak som bola ešte panna, ale mala som skúsenosti so sexuálnymi hrami. S nim som mala sex prvý krát. Sex s ním je perfektný. Moja najlepšia kamarátka ma tiež priateľa, ktorého podvádza vždy s tím istým partnerom, vždy sa jej spýtam prečo ho podvádza, nikdy mi neviem odpovedať jasne. Niekedy mam pocit, že by som mala skúsiť sex s niekym iným ako je môj priateľ, ale ja ho nedokážem podviesť. Mala som kopec šancí ho podviesť, ale nie. Snažím sa tým myšlienkam vyhýbať. Proste svojho priateľa veľmi ľúbim a sex s ním mám rada, tak neviem prečo ma napadajú také myšlienky. Neviete mi to vysvetliť? Neľúbim ho? Myslíte si, že je to len zvyk? Ďakujem za rady.

svako

Bozko: ze ta huba z takych reci neboli... to, ze ty nemas moralne zasady, neznamena, ze ich nema ziadny muz. Druha moznost je, ze si este nemal seriozny vztah(ak vobec nejaky) a mas len silne reci... kolko mas vobec rokov ak sa smiem spytat?

petel99

neviem preco v kazdej takejto teme rozoberate muzov ... ani zeny niesu svatice ... a isto by som to neskatulkoval, je kopa muzov a kopa zien co su normalny a nepodvadzaju svojich partnerov, ja som v zivote nepodviedol partnerku a poznam vela ludi co to nespravili takze neviem co tu moralizujete ...
ako napisal krtko - je to kazdeho svedomie a ak si mysli ze je to spravne nech to robi a nech to potom svojmu partnerovi ale nikdy nevicita ...

Božko

Tie chuťky su prirodzené,najdite si nejakého prijemného muža a povedzme 1x za 2mesiace si užite! 100% diskretnosť,veď nieje muža na svete,ktorý by si bokom nevrzol!!! Verte mi!! Som muž!

berem_Drogy

Co keby ste sa trochu vykaslali na city a uzivali si? 3/4 z vas nie je zrela na realny vztah, tak naco to chicago?

ffft

Nie nieje to len zvyk je to genetika. Keby ludstvo toto v sebe nemalo zakodovane vymrie. Je to o tom aka si silna osobnost a do akej miery ti v tom zabranuju hranice ktore si bud urcila ty alebo su urcene spolocnostou. Kazdy clovek sa v tomtto lisi.

sweater

sisa, na svete neexistuje navod, na to ako zit, atd. tj. na tvoje otazky, je to spravne? lubim ho?... Na ne si musis vediet odpovedat sama, rovnako aj za veci ktore urobis budes niest ciny sama..