Povedať mu "ľúbim ťa"?

Príspevok v téme: Povedať mu "ľúbim ťa"?
Silva589

Zdravím. Mám priatela, s ktorým sa poznám mesiac. Dali sme sa dokopy po 2 týždnoch. Každý boží den sme si písali na internete. A aj sme sa potom začali stretávať. Ja som sa postupom času do neho zamilovala. Potom sme sa dali dokopy. Chodíme spolu už 2 týždne, no ja viem že ho ľúbim. Viem že ma má moc rád. Ale neviem či ma ľúbi. Nepovedal mi to, ale ani ja jemu. Neviem či mu to mám povedať, čo cítim, alebo mám počkať. Ved sa poznáme len mesiac. Ja to tak ale proste cítim a dusím to v sebe :( v piatok ideme na chatu tak som rozmýšlala že tam mu to poviem. Neviem čo mám robiť :(

Misulik451

Nastúpila som do novej školy a ja chodím do A a on do B.
Je veľmi pekný ale ja som sa do nho veľmi zaľúbila čo som nechcela ale neviem ako mu mám povedať,že ho ľúbim.
Lenže potom nastúpila ku mne aj moja NAJ kamarátka a ona sa do nho tiež zaľúbila a včera sis ním písala na FB a povedal jej,že možno spolu budú chodiť a dnes s ním idem aj ja na FB ale aj on a ja neviem či mu mám povedať,že ho ľúbim alebo nie.
Čo mám robiť???

Silva589

Zajtra sa blízi chata a ja stále neviem čo mám robiť :/ dneska videl že mi niečo je, ale ja som povedala že nič mi nie je. Ale premýšlala som nad tým že či mu to poviem teraz alebo až potom. Zajtra to bude ťažké :(

Silva589

Jajka001_: nie toto neni zaľúbenosť, možno je, ale ja ho ľúbim. Toto určite nevyprchne, takého človeka ako on som hladala, vždy ked nie som s ním tak mi chýba :( ale ked človek ľúbi tak musí vydržať.

Silva589

Však to je to že aby ho to nevydesilo :(( toho sa moc bojím. Nechcem to dusiť strašne mu to mám chuť povedať...

Silva589

Lianka2: no takže, on žiarli zistila som to, ale na chate my piť nebudeme, pretože nepijeme, iba prípitok lebo kamarát bude mať oslavu narodenín :) Ja tiež žiarlim, aj on, ale nie moc.

lianka2

Ak ťa lúbi, mala by si to cítiť aj bez toho, aby ti to povedal. Napríklad, žiarli? Ak áno, tak je to dobré, ak nie, vôbec nežiarli, aj keď by na to mohol mať dôvod, tak mu to ešte nehovor. A ak mu to chceš povedať na chate, tak radšej mu to nehovor, ak by mal náhodou vypité, nech sa nestane, že si to ani nebude pamätať :-)) Držím palce!! Nech vám to dlho vydrží.