Ako by ste sa zachovali???

Príspevok v téme: Ako by ste sa zachovali???
nika :)

Vcera som stretla na namesti zenu,ktora zobrala.Na nej bolo zvlastne to ze,bola pekne oblecena,namalovana,navonana...Hovorilaze je zamestnana normalne v praci,ale ze malo zaraba.Ze zaplati najomne,stravu atd.Zobrala,aby jej ludia nosili oblecenie,lebo ona si to nema za co kupit!Je to podla vas normalne???Ja osobne by som jej nic nedala,pretoze ked ma na to aby sa pokne upravila,tak musi mat aj na ostatne no nie?Ako by ste sa zachovali?

ZuziP

Myslim si ze ked clovek ma nema peniaze je zle,ale ked ich ma tak je este horsie.Lebo tuzi po vecsom obnose ako kazdy iny...to je normalne.Aj tato zena tuzi mozno po niecom,chce nieco dosiahnut.Ale ja si myslim ze je to podcenovanie a strapnovanie samej seba.Lebo ma pracu,mozno ma byt a ona este ide zobret.Mozno jej daju aj taky peniaze co su este chudobnejsi ako ona...a co maju ty robit?
Podla mna je to zneuzivanie,niektory ludia maju menej penazi ako ona a su stastny aj s toho mala...

jana2

Žobráci vraj takýmto spôsobom zarobia denne aj 300-400 Sk,čítala som..
Minulý rok v zime ponúkol môj manžel jednému žobrákovi,že mu dá peniaze,ak mu príde poodhr´ňať sneh.A čo myslíte že urobil ten žobrák?Povedal,že nikdy v živote nerobil a nikdy ani robiť nebude!Takže žobranie je ľahký sôsob ako získať korunky bez práce,skorého ranného vstávania,cvikania karty a buzerácie od šéfa...

brunuska

no predstav si ze pomohla a nie raz!
ale nikdy nedavam peniaze,ten kto je skutocne v nudzi je vdacny za vsetko aj za malicko.tak ked vies ze si pomoc nezasluzi tak jej nepomoz-kazdy nech sa rozhodne podla vlastneho uvazenia a svedomia.

nika :)

Kolko ludi na slovensku zaraba malo a nejdu zobrat.To podla teba,kt.zarabaju malo je normalne,maju ist preto vsetci zobrat?Podla mna zobraci takehoto typu len zavadzaju na chodniku.Samozrejme,ze vsetci nie su rovnaky.Taky co naozaj prisli o vsetko,pre tych mam pochopenie a darujem im oblecenie aj peniaze.Ale takej ako tato zena,podla mna,len zneuziva situaciu.A preco by ma to nemalo trapit???????Pomohla si ty napr.alebo aj ostatni niekady zobrakovi-bezdomovcovi?Aj toto je problem slovenska,ktoremu sa vacsinou vsetci ludia otacaju chrbtom!!!!!

brunuska

cudne-co teba netrapi? no neuveris ale pekne upravena zena nemusi mat hned miliony-da sa to aj ked mas malicko- neni to o peniazoch.