Bolest sedacieho svalu, klbu, zadku

lukiklb

Tiki mam to iste takze vyrrievaci vankus ci inekcia lebo mi pomohol sem tam aj novalgin a teraz sa mi to vratilo a uz ledva beham a ewte v tom aj trha v chodzi

karolinka122

ja toto tiez niekedy mavam, hlavne pred alebo po chorobe mi to vrazi do sedacieho nervu a ta bolest je priserna, ani pohnut sa.. Urcite neradim elektricku podusku , ta je dobra ked boli klb, ale ked je zapal uz, este mi to vzdy zhorsilo. Dostala som aj nejake antibiotika naposledy od lekarky , co som tam uz nehola ani dojst, akoby ma bodali nozom do zadku a Diclofenac pri bolesti, tie antibiotika som nakoniec nebrala, celkom mi dobre nato pomohol ten Diclofenac, zabral asi do hodiny, ale je na predpis len, v najhorosm pripade injekcie s tymto liecivom a tie zaberaju okamzite.

irena g

Pozri stranky RNG, na zapal nervov radi rybacie oleje, az 1 g DHA denne, mne napr. radil ortoped, okrem ineho, aj preliecit oblicky.

Jaro Filo

Dobrý deň, vedel by mi niekto poradiť? Už asi 3 mesiace ma bolí ľavá strana sedacieho svalu najmä ráno, nemôžem poriadne ani sedieť. Cez deň to trochu ustúpi, ale nie moc.Nemal som žiadny úraz, prišlo to náhodne. Tak isto mi tŕpne ľavá ruka, najmä malíček a prstenník. Tiež to prišlo náhodne. Ďakujem za každú radu.

slavkad

Kdesi tu bola myslim o tom tema.
Je to pravdepodobne ischias, zapal sedacieho nervu. Stupni si na spicky, ak Ta zaboli prava noha az od prstov, je to ono (odporuceny test).
Ja som ho mala, a teraz po jednom pade na lyziach neviem, ci ho mam stale, alebo to uz je iny pripad, lebo pri ischiase mi bolest sla az do nohy a postavenie na spicky bolo utrpenie a teraz ma bolieva len zadok na mieste, kde to pri pade zabolelo najviac. Ischias vznika prechladnutim krizov, urazom resp. nespravnym drzanim tela (posunuta platnicka) a vznika nasledne zapal.
Najviac to boli pri sedeni, chodza je menej bolava a najviac sa mi ulavilo vo vodorovnej polohe.
Nie je dobre to zanedbat, lebo cim neskor sa zacne s liecbou, tym dlhsie to trva (ako asi pri kazdej chorobe) Ak je to prechladnute, treba teplo, ak to ale neustupi, urcite chod k doktorovi. Ja som absolvovala neurologiu, rontgen, ortopediu, lieky proti zapalu, rehabilitaciu, tyzdnovu PN na lozku. Odvtedy sa mi to z casu na cas vrati, a vzdy po prechladnuti alebo ked zacnem zanedbavat cvicenie. Ani raz to uz vsak nevyzadovalo PN