Aký Bio šampón, sprchovací gél, telové mlieko

Príspevok v téme: Aký Bio šampón, sprchovací gél, telové mlieko
Mandyli

Prosim poradte mi nejaky kvalitny bio sampon, sprchovaci gel a telove mlieko, po ktorych nevznikne ziadna alergicka reakcia alebo ma nezacne svrbiet pokozka a nebude sucha.
Zatial mam tieto typy, na ktore som pocula celkom chvaly:
- body lind
- anne lind
- sampon z morskych rias, ceramidovy a lipovy sampon
Dakujem za vase rady.

trezalka

No kedže ja mám lámavé a suché vlasy používam tento s bahnom.-odkaz odstránený-. Je to kozmetika z mrtveho mora s aloe vera a kamilka .Mne táto kombinácia vyhovuje.

marikafor

ahoj :)
1. prírodný šampón- odporúčam Medovo-mliečny šampón- je vhodný na všetky typy vlasov
2. prírodný sprchový gél- Mediterán dámsky sprchový gél s citrónom a levanduľou, je aj pánsky Bengál sprchový gél so santalom a levanduľou, príjemne vône, neobsahujú žiadne parabény, vonné látky, zmelé farbivá ani SLS
3. prírodné telové mlieko- Easy Milk telové mlieko s s bio mandľovým a jojobovým olejom - krásne hydratuje pokožku a je výborné aj na ekzémy, mne tento krém pomohol zbaviť sa ekzému a už pol roka sa mi ekzém neobjavil na tele :)
Odporúčam ti vyskúšať tieto produkty nájdeš ich na -odkaz odstránený-

Romanka25

ten lipovy sampon ti mozem odporucit, je naozaj dobry, ja ho pouzivam uz dlhsi cas a poradila som ho aj kamaratkam a su taktiez spokojne

alicka89

Ja by som ti odporučila kozmetiku MEA NATURA alebo Probioticku jogurtovu kozmetiku s ružovým olejom. Som s nou veľmi spokojná.

simka111

Ja tiež môžem odporučiť kozmetiku Weledu, skúšala som rôzne vzorky a najviac sa mi páčilo ružové telové mlieko a krem na ruky, dalej olej na celulitídu... je toho viac :)

Inak používa niekto kvalitnu prirodnu dekoratívku ??????

Erika T.

Ahoj, čo sa týka prírodnej kozmetiky odporúčam určite weledu! :) vyskúšala som šampón s prosom a ovsený šampón aj s ovsenou vlasovou maskou a s oboma som bola veľmi spokojná, tak isto so sprchovými krémami, napríklad citrusový je veľmi svieži a voňavý a z tej rady aj citrusové telové mlieko. :)

akzujs

ahoj. co sa tyka samponov, pouzivam od weledy psenicny proti lupinam, asi mesiac. zatial som velmi spokojna, krasne vonia a stav vlasovej pokozky sa mi zlepsuje postupne. sprchove gely som kvoli citlivosti pouzivat dlho nemohla, chcem vyskusat nejaky prirodny, asi ostanem verna welede, kedze aj s telovym mliekom od nich som spokojna. mam ruzove, kombinujem ho s vichi nutriextra. mavala som ekzemy, zhorsujuce sa po kozmetike. teraz mam pokoj :)

Patrícia5656

Ahojte. Ja používam medovo-mliečny šampón, prírodné mydlá a telové mlieko easy milk. To všetko od výrobcu Happyskin. Mala som tiež problémy s alergickými reakciami na klasické sprchové gély ale odkedy používam prírodné mydlá happyskin, tak ich nemám. A všimla som si aj to, že nevysušujú pokožku, že vraj preto lebo majú BIO kozie mlieko ako základnú zložku a nie vodu ako väčšina týchto mydiel. Šampón mi zabral na lupiny a telové mlieko easy milk mi už viac krát vyliečilo ekzém. Takže ja môžem odporúčať, dúfam, že produkty happyskin pomôžu aj Vám tak ako mne. Ja nakupujem cez e-shop: -odkaz odstránený-

peto33

Najlepsi bio sampon aky som skusil je revivogen. Pouzivam ho uz rok a na moju dost problematicku pokozku je ako usity. paradne vycisti hlavu, ochladi pokozku a svrbenie mi uplne zmizlo. -odkaz odstránený-