Bolesti krizov, bedrovej oblasti

Príspevok v téme: Bolesti krizov, bedrovej oblasti
Lussy86

Ahojte, neviem či niekto prežíva alebo prežil niečo podobné, ale hádam mi poradíte...
Začalo to bolesťami krížov, bola som na injekcii od bolesti a brala lieky.. na chvíľku to prestalo, no potom to začalo znova..Začala ma z toho bolieť ľavá noha, bolesti krížov neskôr ustúpili, teraz ma nebolia.. no bolesť nohy pretrváva, bolí ma to hlavne v bedrovej oblasti, keď to mám v kľude cítim to menej, no akonáhle sa chcem pohnúť, tak ma to strašne bolí a bolesť mi preráža až do podbruška...
Neviete mi prosím poradiť od čoho by to mohlo byť? Ďakujem

nana 6158

asi to bude hernia discu,pozor na prievan, spotenie a následné zachladnutie chrbta,bolesti sa vždy vrátia,treba CT vyšetrenie... ludia čo je to ten Hippokratin ?? je z lekárne?

veronika215

Bezbolestný pohyb pre aktívny život

Prečo užívať Arthron 4?
Pomáha chrániť, vyživovať a regenerovať kĺby.
Má pozitívny vplyv na správnu štruktúru a obnovu kĺbov.
Zlepšuje elastické a mechanické vlastnosti kĺbových chrupaviek.
Prispieva k potlačeniu kĺbovej stuhlosti.

ARTHRON 4
V ľudskom tele je viac než 180 kostí spojených kĺbmi. Medzi najčastejšie poruchy pohybového aparátu patrí artróza či osteoartróza a artritída. Osteoartróza najčastejšie postihuje kĺby kolien a bedrové kĺby, výnimkou ale nie sú ani drobné kĺby. Najúčinnejším riešením je užívanie doplnkov stravy s látkami, ktoré degeneratívne zmeny chrupavky spomaľujú. Medzi tieto látky patrí predovšetkým glukosamin, chondroitin,, MSM a boswellia, teda presne látky obsiahnuté v prípravku Arthron 4.
Pre zakúpenie prejdite na stránku- -odkaz odstránený-

ferinooo

Bolesti krížov može spôsobovať veľa vecí - ja som prešiel od ortopéda, neurológa, gastroenterológa, urológa - každý mi dal akurát oblbováky a bolesti sa stále vracali. Potom som začal používať Hippokratin - kúpele a v priebehu 1-2 mesiacov bolesti úplne pominuli. Teraz, keď som bol po zime celý víkend na záhrade sa mi znova ozvali, ale bolesť odoznela po pár kúpeľoch a mám zase pokoj.

lienka lenka

hlavne ma bolela jedna noha, tusim lava, niekedy az tak ze som nevedela s nou chodit. bolelo ma to na boku, v bedrovej casti asi najviac. trosku som to citila i v krizoch. mala by si ist k lekarovi, ja som musela obehat neurologiu, ortopediu atd kym mi zistili co mi vlastne je. nevedeli na to prist.

soffa

podla mna to ischias nebude.,vtedy boli polovica zadku a bolest vystreluje do prstou na nohe.ak ta boli bedrovy klb,mozes tam mat zapal.skus na to banky,tie zapal vytahaju,mne to vzdy pomoze..

Laura22

Moze to byt Hernia disku-vysunutie medzistavcovej platnicky,popripade aj zapal ischiasu.

Ak sa postavis na spicky,neboli ta aj lytko,stehno a prsty?