ANTIDEPRESIVA-PROSIM O POMOC

Príspevok v téme: ANTIDEPRESIVA-PROSIM O POMOC
freem1

Prosim o radu-mam bolesti brucha uz vyse 1,5 roka a bol som vyse 1 mesiaca v nemocnici,kde mi robili vsetky mozne vysetrenia a vsetky boli negativne a prisudili to ,ze moje bolesti su najma sposobene psychicky.Tak zacal som uzivat antidepresiva Coaxil-berem ich uz asi 23 dni.Chcem sa opytat-vyriesia ten moj problem antidepresiva?-lebo sam si isto nedokazem pomoct,ked uz to trva tak dlho.Za aku dobu ucinkuju?A ako vlastne funguju antidepresiva,co to vlastne je?Ake maju neziaduce ucinky?A pocul som ,ze ich nemozem hned vysadit ale postupne-co je na tom pravdy?Dakujem za vsetky rady.

alpa

Inak antidepresíva začnú účinkovať až po dvoch-troch týždňoch. Fungujú na princípe serotonínu, tj. látka ktorá ľudom s depresiami väčšinou chýba. Serotonín sa nachádza v mozgu a prenáša vzruchy z lavej do pravej hemysféry mozgu. Možno že je to nepresné, ale tak nejak.

123456

no... brunuska... namyslat si bolest nie je prave najlepsie spojenie... lebo ti ludia to naozaj citia... ale zrejeme to bude dosledok nejakeho psychickeho problemu... nejaka trauma, nejake zle vztahy a podobne... nieco z minulosti, co si uz clovek nemusi pamatat a predsa to takto na neho vplyva... freem fakt vyhladaj toho odbornika.... mozno nepotrebujes ani AD ale nejaku psychoterapiu... sam tie lieky nevysadzuj... viem ake velke problemy to vie urobit podla mojho brata....

alpa

Ahoj, aj mna mesiac trápil žalúdok v hornej časti, bola to velmi ostrá bolesť vždy po jedle, niekedy som odpadávala od bolesti, ale bála som sa ísť k lekárovi. Proste som si povedala že to bude asi niečo psychické a sama som si naordinovala Persen, prírodné antidepresívum a do troch dní ma to prešlo, dúfam že naveky.

brunuska

Coaxil sa nesmie vysadit naraz- ale postupne 7-14 dni.neziaduce ucinky a za aku dobu zacnu ucinkovat-je individualne u kazdeho inak.ale o tom by ta najlepsie informoval tvoj psychiater.

brunuska

ahoj mijka-pamatam si na teba- pri silnych bolestiach-z vlastnej skusenosti chrbtice-sa predpisuju aj antidepresiva,mne predpisali xanax ale som ho nebrala.Coaxil je normalne antidepresivum urcene na liecbu depresii,uzkosti.

mijka

ahojte...brunuska, tak to aj mne potom napísala psych. Coaxil, na namýšlanie...?asi hej, možno si pamätáš, ja som tá čo mám prob.s chrbticou a závraty.
tak ma chcú len oblbnúť, fíha to sú mi veci.

brunuska

Coaxil sa okrem ineho uziva aj pri...no narovinu povedane-ked si namyslas nejaku bolest-kedze vsetky vysledky mas negativne a s cim si lekari nevedia rady-zvalia to na psychiku,ty sa napchavas AD a vsetko sa zda byt ok.
o antidepresivach sa viac dozvies na
www.antidepresivum.sk