Štípanie, svrbenie pri močení

radka28

ak si prechaldnutá a máš zápal - čo Ty asi máš, tak aj cyklus môže byť narušený. Pokojne choď k obvoďáčke a opíš jej problém pri močení a aj to ostatné. Ona je tam od toho, aby posúdila problém ako prvá lekárka. Nemusíš sa báť, prinajhoršom Ťa pošle aj ku gynekológovi. Ale ja som so zápalom močových ciest išla vždy k obvoďáčke.

Mya12

Myslite že mám íst k tej obvodnej ? Alebo k gynekologovi pretože predtým ako ma to začali štipat tak som mala nejaky rozhadzany cyklus že som menštruaciu dostala skor a bola ina ako obvykle . Može to byt spojene stým zapalom ked ma to začalo štipat asi 4 dni po skončeni menštruacie

radka28

už bolo napísané - máš zápaľ, doktorka Ti dá antibiotíka, veľa veľa pi - vodu, čaje a ideálny je urologický. Ako prevencie dobrý pitný režim, mne sa osvedčila šálka urologiského denne :) a vitamíny - sušené brusnice sú na zdravé močové cesty super vec.

bejka555

Ano, utekaj k doktorke, alebo na pohotovost. ja som to mavala skoro kazdy polrok, ale uz si davam velky pozor. Treba si ist pre antibiotika a straaasne vela pit. Cikanie krvi je velmi bolestive a ak nepojdes k lekarovi tak ti to urcite prejde az do toho.

nicooo

ahoj máš zapálené močové cesty... a mohlo ti to preisť aj do vaginy.... chod svojej obvodnej lekárke.. len jej povedz tieto príznaky a ona ti dá tabletky antibiotiká... a pi veľmi veľa urologického čaju!! a kup si canesten krém na vaginu lebo asi aj tam máš infekciu.. čím skôr to lieč!!!! lebo ti to prejde do mechura... a potom sa ti môže stať to čo mne... že som cikala čistú krv.. a nie je to príjemné a je to veľmi už boletivé.... a zakrívaj si kríže.. maj ich v teple.. tak šup šup.. k lekárke... je to normálne :)

delphia

uroinfekcia. zajdi za obvodnou a nech ti vysetri moc. necakaj, aby zapal postupil vyssie az na oblicky, lebo je to velmi nebezpecne.