Solarko?

vsevedka

Nie, určite neoplatí, myslím, že to solárko neprospelo ani tvojej pleti ani tvojemu nooo..ved vieš, sám si to napísal.

Solárka sú škodlivé, to myslím vie každý, ale aj tak tam veľa ľudí chodí, aby mali bronzovú pleť a pôsobili atraktívnejšie. Však ale už pomaly teraz sa môžeš opaľovať aj vonku v prírode.

Pravidelné návštevy solárka žiadnej pleti neprospejú, hlavne keď ako ty idú tam 1x a zrejme na dlhšiu dobu ako to ich pokožka dokáže tolerovať. Solárko však ale môže v rozumných dávkach i prospievať a to pri určitých kožných ochoreniach, alebo intolerancii na slnko (tkz.alergia na slnko), kedy je potrebné pokožku postupne na reálne slniečko pripravovať v malých, postupne sa zvyšujúcich dávkach.

Ináč aj do solárii s odporúča špeciálna kozmetika-teda krémy s UV filtrami, vyvinuté špeciálne pre pobyt v saláriu.

Ty už teraz však môžeš použiť len mlieka určené po opaľovaní, či panthenol penu, pretože si si pokožku zrejme spálil, kedže máš bolesti a pocity pichania. Pokožka na inkriminovaných partiách je obzvlášť citlivá a nezvyknutá na UV žiarenie, kedže je väčšinou ukrytá pod odevom.

fuskal

No mne to vadi lebo ma to boli teraz nemaly by muzi chodit na ostro to rozhodne nie ... a si myslim ze solarko je skodlive lebo na tele citim po solarku blbe pocity take bolesti a pichanie no nechapem ako niektory ludia tam chodia pravidelne
Ja som tam isiel lebo som chcel krajsiu plet ale viem ja ci sa oplati ?