kam na dovolenku

Monika2354

Vikina666 a ty si bola na to povolenie čo spomínaš na to ESTA? a vyplnala si tento formulárestavisa.sk
aké máš s tým skusenosti? A ako dlho si bola v USA čo všetko si videla a navštívila?

mtorok

No na zaciatku maja to moze byt problem.......

Ak sa chcete kupat tak mozno turecko ale ani to nieje iste....
Asi by to chcelo exotiku ale pri cene leteniek to nebude asi lacne....
Neda sa to posunut o mesiac to by bolo viac moznosti ?

Asi by som zvolil takuto taktiku...... nechal by som to na poslednu chvilu to by mohlo poriesit aj cenu sledoval by som pocasie pocasie.pozri.sk a ak by bolo ok resp. podla poziadaviek tak by som kupil.........Turecko, Cyprus....

Vikina666

Ak si dobrodruh a nebojíš sa cestovať na vlastnú päsť tak vyskúšaj USA lebo ak si všetko zabezpečuješ sama je to omnoho lacnejšie a napr. do New Yorku vieš nájsť naozaj lacné letenky a nepotrebuješ ani víza stačí len ESTA povolenie. Ak nevieš či sa na to citíš tak ti môže pomocť tento članok ;) estavisa.sk tam nájdeš aj viac info o spomínanej ESTE. Počasie závisí podla toho kam ideš a podla obdobia napr. na juho- západe je teplučko v zime a pod. ☺

kika1166

Ahoooj, skus si nieco precitat na tejto stranke www.webcestovatel.sk tam su super clanky o roznych mestach, krajinach a tak isto aj o peknych miestach na Slovensku..ja som sa nechala inspirovat s priatelom tak mozno aj teba nieco z toho oslovi ;) pekny dnik ;)

smajliQa

a neviem co tu pisu ze mozno by si sa mohla zmestit.. sto pro sa zmestis do osem kil. jaaaaj boze,... keby sa nemala zmestit s tureckom do 8 kil, tak to rovno moze ist do dubaja.

smajliQa

mia, ja som v turecku bola .... bol jun a uz tam bolo hodne horuco, a v maji je tam tiez prijemne teplucko, a urcite sa v maji zmestis do 8 kil, aj s ultra all inclusive aj s vizami.... zober si dovolenku od tatratouru, je to lacna cestovka a spolahliva.

lost

lacny hotel mas aj do 800eur na 2tyzdne

booking.expedia.de

ten Coral Oriental vyzera 'zneistelne' a mas to stale do 800 eur len taktak :)

a este asi plus vreckove nejake.. (neviem ci je hento polpenzia alebo plnopenzia, nemecky neviem :) ale ceny maju uzasnte)

lost

Dubai na 7-9 dni staci? :)
Udajne 27C more..

booking.expedia.de

tam si mozes navolit, ten prvy odporucany totel je na 7 dni za 733 eur.

Avsak sa leti z nemecka, cize lacno by sa tam trebalo dostat a potom uz len vychutnat si nemecke lacne cestovne kancelarie :)