poradíte mi?

Príspevok v téme: poradíte mi?
fialkaa

ahojte maminy, ja som sem už viac krát písala, ale teraz ma napadlo, že možno tu sa dozviem nejakú radu, s mojím ,,problémom"..... som rok po pôrode, a som prvorodička.... mám 21 rokov....všetko je v poriadku, len čo ma trápi, sú zdevastované prsia.... kojila som do 10 mesiaca.... a teraz sú v hroznom stave...úplne ovisnuté...a bradavky sa mi dosť zväčšili... tak sa chcem spýtať, či nemal niekto náhodou takýto problém, a či sa to dá nejako napraviť?? okrem plastiky.. ďakujeeem :)

fialkaa

ahoj... tak to som rada, že aspon trošku sa mi upravia...pretože, ja som bola už zúfalá... lebo som dostala na jeden prsník velký zápal a mliečko sa mi stratilo, tak som kojila skoro 5 mesiacov len z jedného prsa...tak si vieš predstaviť ten velký rozdiel medzi nimi...aj ked teraz to už tak moc nevidieť....ale predsa trochu hej....ale zostala mi na nich strašná koža...a bradavky ani nehovorím...strašné niečo....ja viem, že to nie je až taký hrozný problém, ale tak som mladá baba....a nechcela by som aby mi to takto zostalo, tak snád sa to upraví :)) a dakujem ti za radu.

jajka001_

ahoj bola som na tom tak isto, tiez 10 mesiacov dojcenia. uplne take iste ako pred tehotenstvom nebudu ale casom sa to upravi a nebudu vyzerat tak hrozne, daj im cas na regeneraciu, taky rok