Mliečne výrobky = priberanie?

helena.j

otruby, vločky & co. su skvele, len ci ma vyznam kombinovat ovocny koktail a mlieko, ci sa potom tie ziviny vstrebu z obidvoch, lebo v ovoci je dost kyselin a na to je mlieko haklive. ale ja osobne radsej odporucam ovocie (al. koktail) skor na desiatu, na ranajky sa treba viac najest - tie mliecne vyrobky, rano potrebujes tuk.

zicherka

z mliečnych výrobkov sa nepriberá praveže výrobky obsahujúce vápnik zoštíhľujú bruško a pomáhajú spalovať... :) ja mam skor otázku,že: na ranajky som si dávala čisté neochutené nepražené musli s mliekom a ovocím... a tak som rozmýšlala ked si to rozmixujem (bez cerálii) tak dostanem vlastne ovocný koktail... nepriberiem z neho? ked si don dám len ovocie(jahody,a tak..) a mlieko?? a kedže vláknina zaženie hlad... bolo by fajn keby som tam tresla aj za lyžičku pšeničných otrúb.... vobec to necítiť a je to zdravé... čo na to poviete?? :)

lilek

vacsie boky z mliecnych vyrobkov? :DDDDDDDDDDDDD

sade 8 radim Ti precitaj si seriozne vyskumy a never tymto blabolom co tu hockto popise :))) napr v novom casopise fitnes ktory sa venuje sportu a zdravej strave je o tom tiez dost popisane :)

Sisi135

Vsak ja jem normal polotučné jogurty o priberaní - chudnutí viem toho dosť, veľa som schudla. Energetický príjem si kontrolujem a žiadnu čokoládu nepotrebujem lebo na ňu nemám chuť kedže sa stravujem zdravo

veronika1211

sisi, urcite ked si das jeden jogurt denne nepriberies z neho. ak ho nekombinujes s tonou musli.
ak neprehanas, z nicoho nepriberies, ani z cokolady, ak si prisposobis energeticky jedalnicek.

Sisi135

Potom ok nely, nepochopili sme sa. Ja som kedysi fungovala na smotanových s príchuťami, teraz mi je to tiež moc husté. Ale tie s 0 alebo 0,1% tuku ja ani nepovažujem za jogurty, je to hnusné

Nela111

Sisi135
no ved take jedavam, okolo 3% tuku. Tie s 10% mi nechutia (moc huste), ale ani tie uplne nizkotucne s 0%, tie sa mi zdaju take umele (chutovo). No, ved a tie 3-5% povazujem za nizkotucne, hihihi. :))