Štve ma jeho "bývalá"

Príspevok v téme: Štve ma jeho "bývalá"
JERSEYS

preto tie úvodzovky lebo on mi vravel že ju za bývalú ani nepovažuje, že to ani nebol vzťah, pretože to bol krátky vzťah v ktorom sa zrejme stretávali najmä pre sexuálne uspokojenie.
Mam problém s tým, že mi proste vadí. Vadí mi lebo si najnovšie zmenila meno zo svojho pôvodného na meno priateľovej matky! sila! raz za čas mu stále napíše že ako sa má alebo mu proste popraje niečo aj pri "nesviatkoch" proste stále sa mu pripomína. On nereaguje, povie mi to síce ale ďalej to nerieši, povie že ona ho nezaujíma a tým to proste končí. Pokiaľ viem, niesu v kontakte. Vadí mi ale aj to, že keď bol s ňou popri tom flirtoval a začínal si s inou - zadanou!!!
Teraz ma trápi či to nebude robiť aj mne. Dnes sme sa o tom rozprávali a skončilo to pri tom že ...obaja máme dosť zmiešané pocity...No a ja neviem čo si o tom mam myslieť a neviem ani rady so sebou...taký vzťah na pochybách by som najradšej vzdala ale na druhej strane...predsa sme už len nejakú tu dobu spolu a ja ho milujm...zažil aspoň niekto niečo podobné? čo mam teraz robiť? ako sa zachovať? ako si ju vymazať z hlavy? veď je to čisto nula

JERSEYS

Zmenila si krstné meno a mala veľmi dobrý vzťah s priateľovou mamou,ale že vraj bola pre priateľovu mamu dotieravá, sám mi to priznal.
No a dúfam že podvádzať ma nebude ako ex....
Ale ono mi to vadí keď sa mu raz za čas ozve.Inak si ju vôbec nevšímam. Novinky , ktoré vedieť nechcem sa dozvedám keď sa pripomína.

Ema 1234

Tiež ma to zarazilo. Zmenila krsté meno alebo priezvisko?

Stavala by som na tom, že tá zmena je zvláštna a asi svedčí o nejam jej probléme. Ak to priateľ prehliada, tak si ju nevšímaj aj ty.