materska skola

Príspevok v téme: materska skola
JA124

Ahojte.potrebujem poradit.chcela som dat syna do materskej riaditelka ho aj prijala ale dnes mi oznamila ze ho nemoze vziat lebo starosta to zakazal je to obecna skolka.a starosta to zakazal lebo moji rodicia u ktorych byvam nevyplatili poplatok za odpad ktory ani nevynasali.tak sa chcem opytat ci nato starosta ma pravo zakazat decku aby chodilo do skolky ?????

Aja02

Máte pravdu. Starosta nemá právo na to, aby nevzal dieťa do škôlky kvôli tomu, že rodičia nemajú zaplatené nejaké poplatky. No aj tak, tie poplatky raz zaplatiť musia, tak na čo čakáte? Zaplaťte to a máte pokoj. Mimochodom, ak to nezaplatíte, tvoji rodiča môžu byť za to sankcionovaný. To akože jeden bude platiť a druhý nemusí? A ešte sa chcete sťažovať? A ako to dokážete? Neverím, že vám starosta pošle papier, kde bude napísané, že nevzal tvojho syna do škôlky kvôli nejakým nezaplateným poplatkom.

bellinka

nedala by som sa by som si to tam vydiskutovala ,netreba sa vzdavat ale treba si stat za svojim , nemaju na to pravo !!!

riaditelka M

treba pripomenut starostovi,ze dieta s tym nema nic spolocne,dajte staznost na ministerstvo skolstva,uvidite ako bude kmitat.Mozno postaci,ked mu date na vedomie,ze sa chcete stazovat.

kesidyyy

myslím si, že nemá také právo, navyše, čo tvoje dieťa má spoločné s tým, že tvoji rodičia niečo nezaplatili? normálne by som to šla starostovi vysvetliť...ručne....