Prečo mi to robí ?

Príspevok v téme: Prečo mi to robí ?
adidas999

Som zvedavý na váš názor.Som rozvedený a mám 3 ročnú dcérku.Chodím si ju brávať tak 4 krát týždenne a máme veľmi pekný vzťach.Problém je v tom ,že keď prídem pre dcérku tak moja ex ma hlúpe poznámky na moju osobu,a o pár dní sa snaží zase žartovať ako keď sme žili spolu.Výživné platím na čas a nedávam jej zámienky aby mala do čoho rýpať.Keď niečo potrebuje ,tak sa jej snažím pomôct.Problém je vtom že ma to rýpanie dokáže veľmi vytočiť,aj keď ja navonok nereagujem no vo vnutri som strašne nahnevaný .

jajka001_

dalo sa to cakat, rozchody a rozvody nebyvaju najprijemnejsie. mozes ju poziadat nech sa zdrzi tych komentarov. ze ti to nie je prijemne a uz kvoli dobrym vztahom a malej. alebo pockaj kym ju to prejde. ak nie je zrovna tej povahy ze to robi bezne.

ta3

vidim to presne tak, ako o tom pise Kafik, vsak navrh na rozvod si podal Ty?, ak ano, dovody jej spravania su potom uplne jasne jasne a pochopitelne, chce to len cas, ak sa vzijes do jej situacie, lahsie sa povznesies nad jej momentalne hlupe poznamky, casom to preboli a s nimi prestane, nakoniec mozes byt rad, ze Ti v styku s dcerkou nebrani, lebo su ovela horsie reakcie opustenych a rozvedenych zien, to mi ver

kafe

Možno stále nespracovala rozvod, nevyrovnala sa s tým, cíti sa urazená, ponížená, že si nechcel žiť s takou skvelou osobou ako je ona. A chce ti ublížiť, aby ťa to bolelo tak, ako to bolí ju (možno).

adidas999

Dôvod rozchodu ,bol velmi rozdielne nazory na zivot a vychovu.Nevera tam nebola,aspon z mojej strany nie a myslim ze aj ona v tomto v pohode.