PÚDER proti lesku

Príspevok v téme: PÚDER proti lesku
ann.es

ahojte:),vyskusala som uz dost pudrov,moje hladanie bolo trosku obtiaznejsie,kedze mam trosku akne,ale nie je to nic strasne,ale nejako ziaden este nebol ten pravy a po kazdom som sa po nejakom case zacala lesknut.viete o nejakom ,ktory dlho vydrzi,nestiera sa a vydrzi plet dlhsie matna?:)alebo ktory vyhovuje vam?:)

Simona99

Suhlasim s Evkou, tieto papieriky su na mastnotu cez den najlepsie, velakrat ma zachranili, tiez kupujem tamisto. Lebo s poradkynami je ostara.

Evka521

Bohovske su tieto papieriky Mary Kay Beauty Blotterspapieriky na zmatnenie . Aj ked behom dna sa tym otapkate nelesknete sa ani prd. Ak nemate kozmeticku poradkynu, da sa zohnat na Notine.

Mirimamka

Vyskúšaj korektory od Clinique, na nete si v klude vyberieš na strankach notino.sk, pre mna je to najsam značka na všetku dekorativku.

Emma37

Odporúčam KRYOLAN basic face&body.Dlho vydrží a nádherne kryje. Objednávala som ho cez Notino.sk keďže sa nedal zohnať v drogérií. Objednávala som k tomu ešte ďalšie produkty a využila som zľavu kuponyzdarma.sk ktorú tiež vrelo odporúčam.

lienka_1

ja mam klasicky puder z oriflame, ale vies mozno je to aj v kreme....doteraz som pouzivala aj krem z oriflame, ale uz takmer rok pouzivam kremiky Nuance (z lekarne Dr.Max) denny aj nocny a mam pocit, ze mam lepsiu plet a ked si dam rano puder tak mi ovela dlhsie vydrzi. teda to mam na sebe odskusane.

Dolphina

Super sú papieriky proti lesku od Mary Kay. Aj cez makeup ti to zobere mastnotu makeup ostane. Dajú sa kupit na Notino.sk alebo u svojej kozmetickej poradkyně od Mary Kay.