Posilňovanie

Bolsevik

diki...a aky protein? a este k nemu si nieco nemam kupit? nech to ma vacsi ucinok..lebo som tenky a chcel by som nabrat

Genesis

Tak to co si uviedol ten produkt je kreatin akurat ze v inej farbe a pridane su tam veci ktore vobec ty nepotrebujes ... to ze kamarat pribral tri kila vody do svalov tak to mozes s kreatinom dosiahnut aj ty.

Aminokyseliny nepotrebujes tiez. Staci ti protein a cvicenie ... ked chces vodu do svalov kup si kreatin monohydrat s glukozou alebo pre mna za mna ten produkt na ktory sa pytas ak mas vela penazi :)

Bolsevik

okej diki..a pls v com je to zle? lebo kamos to ma (tie tri veci co som napisal) a pribral za 3 tyzdne 3kg svalov zevraj...a este ze aminokyseliny si mozem kupit?

Genesis

:) len sa pousmejem ... kup si co chces :) ... tu sracku co si uviedol je este vacsia sracka ako monohydrat :) jediny rozdiel je ze za tu tvoju sracku zaplatis viac :) ... a ver mi 15 rokov som robil kulturistiku takze co to o tom viem :)

Genesis

A tiež si myslím že na silový trening si moc mlady .. na tvojom mieste ked uz volim mensie vahy a viac opakovani a kratsie prestavky medzi seriami. Proste taky kondicny trening a nie silovy pretoze ti to moze ovplyvnit inak konecnu vysku do akej vyrasties.

Bolsevik

ano Genesis. monohydrat je sracka nwm naco si mam davat vodu do svalov ked henten mi tam bude tvorit ciste svaly ...

Bolsevik

diki..ale mam 180 cm a to mi celkom staci, posilujem doma len s jednoruckami a chcem chodit do posilky no a preto som chcel vediet ci mi tie tri veci uskodia ... pls niekto vie?

Genesis

Ak môžem poradiť nekupuj to. Nie že by ti to nejako uškodilo ale ani ti to nepomôže.

Ak chceš kreatín kúp si monohydrat a glukózu. Stačí 5 gramov denne na lačno s 30 gramami glukozy. Ale buď si vedomý toho že akonáhle to vysadíš tak do troch týždňov si tam kde si bol na začiatku pretože prírastky to spôsobuje len vďaka vody zadržanej vo svaloch.

na tvojom mieste sa drzim len proteinov alebo geinerov. Nie ze by to bol nejaky zazrak ale sú to najmenej vyhodene peniaze.

Inner

v tvojom veku by si mal cvicit zatial len s vlastnou hmotnostou. Lebo hrozi, ze uz nevyrasties. A uz vobec sa nedopuj tymi umelinami, pockaj, kym budes kusok starsi. Zaklad priberania je v strave, prijimaj vela bielkovin. Na internete alebo v poradniach najdes urcite viac info ;-)