Gely na spevnenie brucha, prs, stehien

Ikuska11

Záleží od toho, aký gél si zvolíš. Nezabudni však, že malými písmenkami tam máš napísané, že želaného efektu sa dočkáš iba po pravidelnom cvičení a zdravej strave... No sú gély, ktoré dokážu naozaj veľmi milo prekvapiť! ;)

Weva

vacsina gelov co som pouzila ja malo kratkodoby efekt - vacsinou odvodnovaci ucinok, cim sa partia na ktoru si to naniesla zdala pokial si tie gely aplikovala chudsia a vyrysovanejsia.
Ale akonahle prestanes telo si tu vodu opat zacne v tkanivach drzat... takze z dlhodobeho hladiska to je nanic.
Mne to pomohlo ked som mala obdobie ze som fakt chcela byt spokojna a vyzerat dobre (pred dovolenkou a pocas).
Dlhodobo je to ale prilis drahy spas :(

veronika 4

ahoj vyskusala som asi vsetky gely co boli medializovane a nic iby strata penazi.No chcem sa spytat ci niekto pocul o lymfodrenazi poprsia je to na spevnenie ochabnutych a ovisnutych prs.Je to pre tych ktory nechcu ist na plastiku mate niekto s tym skusenosti ci to naozaj pomaha je to vraj metodou pulzneho vakua vdaka

smajliQa

stromcek... ked si budes pokozku natierat normalnym olejom na varenie, a masirovat ju, tak ju budes mat rovnaku ako ked si dat hocijake mlieko, alebo hocijaky gel :D

toto su take blbosti ze dovi dopo... nic nekupuj,

veronika1211

:)) vyhladajte si test magazin. medzinarodne testovanie tychto gelov. ani jeden vysledok nebol ani dostatocny a vysledky boli rovnake ako bezne telove mlieka.