Sex až po svadbe ???!

Anetočka :)

tak pre mna je to tiež dost vylucene a samozrejme nemozne a v tejto dobe uz aj dost zastarale.. pretoze si predstav ze niekto svadbu nechce.. tak bude cely zivot napr. panic/panna alebo nebude mat s tym clovekom sex?.. ved svadba je len nieco, cim akokeby dvaja ludia "zavrsia" svoju lasku k sebe.. nato aby sa dvaja ludia milovali po vsetkych strankach je kus zlata a par papierov zbytocnych :)

matado

Po svadbe? To je blbosť!My sme sexovali pred svadbou hadam tisic krát a všade,kde to na nás prišlo...i cez kino na vecku alebo v šatni na kupalisku,v parku na lavičke,v noci v posteli i 10x! Ja som mala od 14len onaniu prštekom a sex len čím sa dalo/banan,dobra uhorka,vibrator/ a ked som mala chalana,tak som mu išla zodrať penis! Uži si a vyskušaj,či Ti pasuje tvar,polohy,kvalita vydrž,či Ti to spraví ako chceš...berieš na celý žívot...pardon! Dá sa vymeniť!!!

smajliQa

pre mna, kedze je sex dost dolezity vo vztahu.. nehovorim ze najdolezitejsi, ale dolezity, tak je to absolutne vylucene. s partnerom si musim sadnut po kazdej stranke, a sex je ejdnou z nich,. sex az po svatbe neprichadza do uvahy.. teda urcite ho potrebujem aj pred nou :D

ta3

sex az po svadbe, myslienka je to velmi pekna, ale naozaj spojena s velkym rizikom, suhra v sexualnej oblasti je velmi dolezita i ked si myslim, ze ak medzi manzelmi je naozaj hlboka laska, potom by nemali byt nejake velke problemy v sexualnej oblasti, pri vzajomnej hlbokej laske, kedy vlastne viac davame ako berieme je aj prirodzena tuzba sa prisposobit a ak aj su spociatku nejake problemy ci nezhody, casom by sa to malo pekne zharmonizovat, pretoze skutocna laska dokaze naozaj zazraky, je to individualne, v dnesnej dobe sex az po svadbe uz je asi vynimkou, zalezi to od citovej a sexualnej vybavy partnerov, ako aj od nabozenskeho zalozenia

mataBB

sex po svadbe je blbost...aspon podla mna...este by som po svadbe zistila, ze moj manzel mi vobec nevyhovuje v sexe a cely zivot by som trpela?

ale zas su aj taki pobozni, ktori riesia sex len ked sa jedna o plodenie deti, takze tym to asi nevadi