bolesti pri močení

Príspevok v téme: bolesti pri močení
elinkaaa

Od mája roku 2010 trpím veľkými bolesťami pri močení (príznaky ako pri zápale močových ciest), ktoré sú veľmi silné. V tomto období mi diagnostikovali aj spondylolistézu L5-S1 v 1.štádiu.
Po vyšetreniach sa nepotvrdil žiadny zápal a ani iné ochorenie močového ústrojenstva. Taktiež som absolvovala urologické vyšetrenia - cystoskopiu tiež sa nič nezistilo. Aj u gynekológa som absolvovala všetky vyšetrenia a nič. Dokonca pred 3 týždńami som bola aj na diagnostickej gynekologickej laparoskopii ..a aj podľa tej som zrdavá. Gynekológ, urológ a obvodný si ma pohadzujú ako horúci zemiak a predbiehajú sa v predpisovaní analgetík. Ja mám však len 22 rokov a tento stav je už neúnosný.Už ani v noci od bolesti nemôžem spávať, nedokážem obsedieť na jednom mieste a každú hodinu cez deň musím ísť na wc. Neurológ tvrdil, že to nemôže spôsobovať chrbtica ale nemôže to byť predsa tak ???.....
"Predpísali" mi medical pilates na spevnenie vnútorného svalstva ale po cvičení mám obrovské bolesti a aj pri močení sa tieto bolesti znásobia. Už ani s partnerom nemôžeme mať pohlavný styk viac ako 1 rok pre tieto bolesti.
Mám len 22 rokov ale už od tých bolestí nevládzem žiť.

osobka anony

ahojte, tiez som mala rovnaky problem. absolvovala som vsetky gynekologicke a urologicke vysetrenia a nic mi nezistili. trvalo to 7 mesiacov, kym som zacala hladat ine riesenia ako chodenie k lekarom, ktory mi aj tak vzdy povedali, ze je vsetko v poriadku. uz som bola zufala, tiez som nemohla ani mocit ani mat sex. nakoniec mi poradili aby som skusila podstupit maly zakrok. a to som aj spravila a odvtedy je to ovela ovela ovela lepsie. Spravili mi to tu: piercingbratislava.webnode.sk
nerobia len piercing ale aj male zakroky. mozno by si im mohla napisat o svojom probleme a uvidis co povedia.

Linda12345

Ja mam podobny problem. Mam 26 rokov a po vysetreniach chodim uz 9 mesiacov no na gynekologii mam vsetko v poriadku a na urologii tiez . Napriek tomu mam 2x do tyzdna velke bolesti pri moceni najma pri konci mocenia. Niekedy to pride z nicoho nic. Nerozumiem tomu.