Angína

Príspevok v téme: Angína
glock121

dobrý večer...

Takže ja už 3týždne som doma, ani nechodím do školy ... takže 1. Týžden som mal angínu, vyliečil som sa a 2. týžden som išiel do školy, hneď na druhý deň som dostal črevnú chrípku tak som bol tiež doma... a tento Pondelok som sa zobudil z horúčkami tak som ďalší týždeň doma, no a vo štvrtok ma už horúčky prešli ale dnes a včera poobede som si ešte nameral presne 37,0 teploty, vždy iba tolkoto.....

prosím vás čo mám robiť, ja som strašne často chorí a mám 14rokov.. a prečo mám také malé a vkuse presné horúčky?

glock121

No tieto choroby ma uz celkom presli.... len uz tri dni za sebou mi je dobre len vecer mam horucku .... teraz mam 37,4.... asi este zajtra zostanem doma a budem iba na teplom caji a vitaminoch...

dakujem

simka111

Skus aspon dva tyždne pit zeleny čaj s medom a citronom..je to na imunitu organizmu a tiez velmi chutne..napr. do skoly do flase... aleb pit preventivne čaj proti prechladnutiu...
Treba jest grepy a pomaranče ale nie kazdy den lebo mozu vyvolat alergiu....

A skus sa spytat mami na nejaky vyživovy doplnok,dobre skusenosti mam s trstinovou melasou alebo sirupom imunoglukan :D

elsa5.5

aj sprcha teplá menej teplá striedať a paralen,studený obklad na čelo,ak ešte 1 deň ostaneš doma nič sa nestane,ak nemáš žiadne lieky tak nech Ti mama dáva aspoň ten paralen a ležať v posteli...,prajem skoré vyliečenie:)

mandolinka

glock121 - môj 7 ročný synovec bol podobne na tom ako ty. Ešte sa poriadne nedostal z jednej choroby a už mu začalo nové ochorenie.
Začali sme mu podávať probiotiká a tabletky z grepových semien. Nie je to drahé a naozaj to stojí za to. Ak máš záujem, poraď sa s maminou a napíš mi,(klikni na meno) dám Ti kontakt na obchod.

glock121

No zase my teraz večer skočila horúčka na 37,1 ... dneska som cely den jedol ovocie, celaskon som si dal.... a zase mám horúčku... myslíte že mám isť zajtra do školy?

elsa5.5

treba jesť viac ovocia,zeleniny,to je taký minimálny základ,športovať,do plavárne,v izbe vyvetrať každý deň,normálne sa stravovať:)

jajka001_

no, ja som tiez teraz chytila hnusny virus s horuckami. asi si mal proste stastie alebo mas dost slabu imunitu, tak by si si ju mal posilnit. ked mas uz len 37, to nie je horucka, len zvysena teplota, to je v pohode. chod zajtra do skoly.