panic

Adulka

niekto je odvážnejší pri prvom a niekto sa hanbí aj pri desiatom milovaní a preto sa to podľa mňa zistiť nedá. aspoň nie vždy .môj názor.

Adulka

nedá sa to u ženy zistiť,každá žena nekrváca..ale najlepsie je povedať si s partnerom o vsetkom otvorene. a ani u muža to nemusíš zistiť.

katika88

fff tak ja som bola absolutne neskusena a spoznala som to tiez velmi lahko.Moze dakto tvrdit aj napriklad opak ze uz neni panic a aj tak sa to pri styku ukaze ci hovoril pravdu.

katika88

Kitti ked ma dobru ucitelku tak sa nauci velmi rychlo.Aj moj je taky ;-)To slovicko "vraj" vo mne vyvolava dojem ze mas podozrenie ze nebol panic ale poprve nemyslim si ze by si chalan toto vymyslaj, skor naopak panici sa vacsinou hanbia priznat ze este nemali sex a podruhe, pokial bol po prvykrat troska neohrabany a neisty tak bol panic.Ziadny panic neskryje svoju nervozitu a strach z neznameho, neexistuje ze by bol na prvykrat nejaky severen aj keby neviem kolko porna napozeral a neviem co precital.Prax je o niecom inom.A to ze sa tak rychlo uci to bud len rada :-)

kitti

Mala som chalana,vraj bol panic. Tak rychlo sa ucil,ze do dnes to neviem pochopit,ze ako sa vie niekto tak rychlo ucit,normalne som si myslela,ze vedla mna ma niekoho od koho sa uci.Je to normalne,ze niekto uz na treti krat je lepsi,ako iny ani po niekolkych rokoch?

katika88

No tak da sa to vycitit uz aj z toho ako si je isty v urcitych veciach.Predsalen v intimnych chvilach su jeho rozpaky urcite viditelne.A ja som to na svojom priatelovi spoznala dost rychlo aj ked mi to predtym sam povedal ale proste si myslim ze panic je v mnohych veciach dost nesmely a este neisty.A ti hanblivy chalani su vacsinou panicovia :-)