okysličená voda

Erhart

Situácia je nasledovná. Ak telo nesprávne funguje , málo zasobuje kyslíkom, potom je na mieste zvýšený prijem kyslíka !
No zdravý človek hoci s malou prechodnou chorobou ak sa dotuje zvýšenou koncentráciou kyslíka, naoko mu to pomôže, ale na druhej strane nenúti pľúca a oganizmus pracovať aktívnejšie a toto zanedbávanie sa prejaví v lenivosti pľúc a krvi v prijímani kyslíka. Preto keď mnohí odídu z ozdravovni sa im zdravie zhorší, už sa tak dobre necítia ako keď dýchali viac kyslíku v liečebni, nakoľko už majú organizmus poškodený, a nie všetkým sa to dobre opraví. Platí zlaté pravidlo , že všetkého s mierou.

Kyslik O2A

Pri doterajších vedeckých rozboroch liečivej vody z Lurd, Jordánu, Gangy, Turzovky sa udajne zistilo že škodlivé látky ,plyny,kyslík, bakterie aj výrusi, su upravené do takého stavu aby nespôsobovali choroby. Voda je tak energetický upravená, že má sedem energetckých vlastnosti slnečnej energie.
Zaujímave je , že ak tá voda je liečivá tak prečo nevylieci všetkých čo ju piju ?
Existujú asi ešte iné sily ,alebo reakcia nášho tela, ktorá ju prijme alebo pod našim vplyvom odmietne tutu vodu a nevylieči nás.

RNG

Nuz veru plno ludi, dnes uz miliony dychalo cisty kyslik v USA v komorach s tlakom asi 1.3 atmosfery a nijak ich to nezabilo, dokonca naopak im to znacne pomohlo.Na to je dostatok lekarskych literatur, to sa odskriepit nijak neda.Snad este na Slovensku, kde tieto komory prakticky nemaju a pre to tvrdia, ze nie su potrebne.To mi pripomina Ezopovu bajku, ked liska nemohla dociahnut hrozno, odpochodovala s komentarom"aj tak je iste kysle"
S takym som sa zialbohu stretol osobne, ked jedneho zo znamych bolo po mozgovej porazke treba dat okamzite do hyperbarickej komory, aby to prezil a zialbohu tamojsi Slovenski lekari to neurobili, takze po 3 tyzdnoch v kome zomrel
Treba ich hladat pod menom HBOT(hyperbaric oxygen therapy)

Kyslik v tlaku 2.5 atmosfery ale poskodzuje plucne alveoly, preto sa take tlaky dnes vobec nepodporucaju, len v pripade tazkych popalenin, kde ide o zivot a aj tam davaju len zmes 50% kyslika pre istotu zmiesaneho s heliom, aby nenastalo rozpustanie dusika v krvi.Dekompresia sa tak podstatne zkracuje.
Kyslik sa rozpusta v lymfe a inych telesnych tekutinach pri zvyseniom tlaku podstatne viacej, takze postihnute tkanivo zablokovanim pristupu krvi neodumrie.

Dr.J.K.-B

Hadí jed sa používa ako liek na mnohé choroby. Ale keď človeka uštipne ,tak liečivý určite nie je , ale jedovatý!
Ani samotný kyslík nemôžete dýchať ,lebo by človeka zabil. Všetko s mierou.

Dr.J.K.-A

Vážený pán RNG. Mnohí s mnohými diplomami na sklonku života zistili ,že toho ešte málo vedia.Preto ani jeden z ľudí nemôže tvrdiť, že všetko o tej problematike vie.
Čím viac diplomov budete mať, tým budete viac obmedzený naučeným učivom!-nepripustite nič iné, len to čo ste sa naučili. -všetci sú vzdelaní v našej vláde a ide to všetko dolu vodou aj zdravotníctvo.
Slnko by nás nad našou atmosférou zabilo, tak isto bez slnka by nebol život. 30 ročné výsledky a skúsenosti sa nedajú nikomu odoprieť, že trepe hlúposti.Ak ich v danej problematike niekto bude mať tak potom nech si tvrdí svoju pravdu.Ak niekto niečo publikuje, buď tam všetko nenapíše alebo niečo zatají. Má dôvod.
Tak ako 90 % liekov je na utíšenie problémov-bolestí a len asi 10 % lieči. A sú to vraj všetko lieky! Lenže lieky liečia a neutíšuju bolesť !,tu odstaňuju !, tak prečo sa potom 90% klamlivo označuju ! Mal by to byť utišujúci prostriedok , na to i ono.!Lekári by mali povedať pacientovi či je to liek alebo utišujúci prostriedok !
A Všetci vzdelaní toto klamstvo považujú za správne -kde je múdrosť vzdelaných?
Preto kyslík v rôznych formách pomáha,lieči ale aj zabíja !
Treba vedieť kedy čo človeku v danej chvíli viac pomôže alebo uškodí.
Vedieť to je ako Boží zázrak.Nie každému je dané všetko.Niekto má talent na to ,iný zas na ono.
Niekto má bohactvo, vzdelanie, vysoké iQ a aj tak nie je múdri.Niekto nemá nič ani veľké vzdelanie a rozumu má za desiatich a príde vlastnými silami na mnohé vynálezy. Netreba nikoho urážať ale všetci sa musíme ešte veľa učiť!

RNG

Co sa tyka rozpustania sa kyslika len v krvinkach, to je predsa nelogicke, ved ako sa dostane do buniek, ked do nich tie cervene krvinky nevlezu???
Kyslik sa rozpusta aj v plazme aj v lymfe a hlavne pod zvysenym tlakom ako je HBO(hyperbaricka komora) ktora sa v USA bezne pouziva napr pri mozgovych porazkach alebo na podstatne urychlenie hojenia ran.
Termin "jedovaty kyslik " moze vymysliet len nejaky velmi pomyleny clovek, kedze kyslika telo, potrebuje stovky litrov denne a nachadza sa vo vsetkych tkanivach , absolutne nevyhnutny na hromadu procesov v tele, samozrejme najviac sa pouziva pri vyrobe energie. Vdychujeme kyslik ktory sa roznesie po celom tele a pouziva na vyrobu energie kde organicke latky sa okyslicia, produkuje kyslicnik uhlicity ktory vydychujeme von.
Toto by mal rozumiet uz kazdy stredoskolak, na to netreba ziadne specialne odborne vzdelanie.

RNG

Dr J.K, ja som len velmi nevzdelany a neskuseny clovek, ved mam len 2 univerzitne tituly,tiez skoro 17 rokov studia lekarskych periodik tej "inej" skupiny lekarov, a co sa tyka oxidacnych terapii, poznam ich viacero aj s ich ucinkami a nemozem povedat ze su jedovate, kedze vyliecia
Ozonova terapia lieci, hyperbaricky kyslik lieci, EVOP lieci, viacero nemocnic tu v USA potichu pouziva ozon a peroxid vodika so znacnou ucinnostou prave na liecenie rakovin, to iste plati na novsie pouzitia chlornanu a aktivovaneho chloritanu,co boli prave zakazane v Cechach s ubohym dovodenim, co som mal moznost aj osobne vyskusat .
Takze sa zda, ze napriek tomu co sa bezne tvrdi v medickej literature organizovanej mediciny tieto nesporne a tvrdo potlacane fakty odporuju ich nedokazanym teoriam.
Zialbohu, ten neinformovany ste vy.
Mali by ste citat viac alternativnej lekarskej literatury, periodika lekarov, co maju s tymito metodami casto nevidany uspech a nie len opakovat oficialne uznane veci z organizovanej mediciny. Nakoniec kazdy novy poznatok bol povodne do mediciny zavedeny ako alternativa, proti ktorej oficialna lekarska komunita casto tvrdo bojovala.Ani teraz to nie je vynimka, aj ked sa vas snazia presvecit o opaku.
Prestudujte si trochu aj historiu liekov a pristupov a ich vyvoj, nielen moderne reklamy na patentovane lieky a dezinformaciu o prirodnych prostriedkoch ako ich konkurencie.

Sice periodika si treba predplacat, ale dnes je aj na interrnete dost informacii od roznych znamych svetovych kapacit, lekarov co liecia alternativnymi metodami, vratane kyslikovych/ oxidacnych terapii a roznych potravinovych doplnkov bez postrannych ucinkov. Priklady roznych lekarov, ktorych sa drzim, lebo mi pomohli s mojimi zdravotnymi problemami, ked mi bezni lekaro pomoct nevedeli a musel som "obratit list" a vyhladat inych, priklady ktorych mozete najst napr cez Google.sk ked tam date slova rng, alternativni lekari.
Inac dufam ze ako vzdelany clovek, za ktoreho sa povazujete ovladate aspon niekolko svetovych reci, minimalne anglictinu, kedze tato je nakoniec v EU oficialny medzinarodny dorozumievajuci jazyk, aby ste si mohli tie spravy od lekarov co davaju zadarmo na nete aspon precitat.
A teda samozrejme aj podporne vyskumne spravy, z ktorych si tito lekari a lekarske kolektivy svoje nazory vypracovali casom.
Kto sa chce povazovat za vzdelaneho, tomu nestaci len jeden diplom, ale musi sa vzdelavat z roznych zdrojov cely zivot.
Opakujem roznych lebo nestaci len z organizovanej monopolnej medickej komunity, treba pozerat aj na jej "konkurenciu"

Dr.J.K.

Škoda,Vážený pán RNG, že tak málo viete ako funguje ľudské telo.
Vodu ľudske telo prijma povrchom aj vnútorne !
Vzduch telo prijíma povrchom a určené sú len pľúca a nič iné !!!!!,
Kde sa kyslík viaže na krvnú zložku, a neputuje voľne krvou ako voľný .
Ak sa vzduch dostáva jedlom s pitím pôsobí ako jed. To som si nevymyslel to je fakt, ktorí všetci vzdelaní vedia !
Rakovina bez kyslíka zahynie tak prečo ju podporovať?
Prečo sa hovorí : striedmo jesť a piť !
Pri veľkom množstve jedla a tekutín je viacej medzi ľudstvom chorôb !, aj vzdušných plynov včetne jedovatého kyslíka .

RNG

Blbosti. Voda dokaze rozpustit len par kubickych centimetrov(miligramy) kyslika, co je voci tomu co dychame a dostava sa cez pluca do tela , tisice litrov denne uplny bAgatel, zanedbatelne mnozstvo.