steatoza pecene + vysoky krvny tlak

Príspevok v téme: steatoza pecene + vysoky krvny tlak
anonym_1736

Som muz, mam 37 rokov, asi pred 2 rokmi mi diagnostizovali nealkoholicku steatozu pecene. Pravdepodobne by som na to nikdy neprisiel, pretoze toto ochorenie je samotne bez priznakov. Avsak pridruzil sa druhotny priznak, ktory mi sposoboval (bohuzial recidivuje - zvacsa po dietetickej chybe) problemy. Jedna sa o zvysenie krvneho tlaku cca.1 hod. po poziti akehokolvek jedla na 150/110 niekedy aj vyssieho, co sposobuje nevolnost, zavrate az mdloby. Gastroenterolog mi nepotvrdil suvis medzi disfunkciou pecene a tymto druhotnym priznakom, mojou otazkou na Vas teda je, ci to spolu suvisi. Gastroenterolog dalej uviedol, ze predpoklada, ze ked sa potrava dostane do tenkeho creva, z neznameho dovodu zlcnik nevypusti zlc (chyba impulz) a tym padom sa potrava riadne nestravi a poskodzuje sa aj pecen. Napriek tomu, ze vobec nekonzumujem mastne jedla, jem vela ovocia a zeleniny, hladinu triglyceridov a cholesterolu v krvi mam vysoku. Teraz mi liecia vysoky krvny tlak, domnievam sa ale, ze je to len druhotny priznak. Poradte mi prosim, ak viete ako na tento problem. Vsetkym vopred dakujem. S.

zdravapecen

Ak najskôr nezbavíme pečeň tukov a toxínov tak sa nám nepodarí znížiť s tým spojený cholesterol a ani upraviť tlak.Je optimálne keď sa súčasne robí aj regenerácia pečeňových buniek pečeňovej membrány.To je ten filter,ktorý v pečeni musíme detoxikovať a regenerovať ako prvé.Pri tomto ochorení je dôležité myslieť i na črevný trakt,lebo býva zanesený,nakoľko stukovatelá pečeň neriadi dobre proces trávenia a tým trávenie dobieha v črevnom trakte a zanáša sa.Komplexné riešenie je súčasne detoxikovať a regenerovať pomocou Pestreca mariánskeho a Egyptského čierneho kmínu.Užíva sa na prázdny žalúdok najskôr Pestrec a po ca 30 min.kmín.

Pri výbere bylín treba dávať pozor na Pestrec je ho viac odrôd.Musí to byť strieborný bodliak Silybum mariánum-strieborný bodlia prezývaný tiež aj Kristova koruna.V kombinácii Pestrec a kmín sa dá dopracovať relatívne rýchlo opäť k zdravej pečeni. Dĺžka liečby je podľa jej rozsahu poškodenia.Minimálne však asi tri mesiace,nakoľko prvých päť týždňov je v prevahe skôr detoxikácia nad regeneráciou.Ďalej si treba uvedomiť,že deň začatia užívania nie je dňom,kedy sa zabudujú látky do krvi,ale treba byť trpezlivý 30 dní.Po tridsiatom dni vo väčšej miere sa začne prejavovať regenerácia. Aj ťažké infekčné stavy tieto byliny hravo zvládli.So stukovatelou pečeňou si poradia hravo.Nepísané pravidlo je,že ak sa pečeň poškodzovala päť rokov,vaša obnova pečene bude trvať ca päť mesiacov.Obe spomínané byliny pomohli ľudom s vážnych problémov a poškodením pečene.Tam kde už zlyhali syntetické prípravky,tam sa ukázalo ako sila prírody vie ľudom pomôcť.Obe byliny pozná ľudstvo už 2000 rokov a ak sa správne užívajú,dokážu zázrak.Nie nadarmo dostal Pestrec prezývku všeliek, či Kristova koruna a Černucha- Egyptský čierny kmín, zlato faraónov.Rozpracované máme postupy na webe -odkaz odstránený- , kde sa môžete dočítať o sile týchto bylín aj v odseku BLOG nájdete informácie a spätné väzby našich klientov.

Tam kde syntetické prípravky zlyhali,príroda slávi svoje víťazstvá.

Náš slogan je:

zdravá pečeň=život bez liekov

Je to reálne,len treba chcieť.

Zdravá pečeň.

StanleyH

Ivka, obaja mame biznisy so zdravim, ja nesom clovek co napada, len mi ide o eliminovanie roznych nazorov co nesu spravne a zavadzajuce. Ludia tu ponukaju vselico aj ked sa do toho nevyznaju

Ivka 1

StanleyH nič neponúkam , len odporúčam .
Presne ako aj Ty, vsak ?
So spominanymi ako aj dalsimi nespomenutymi prirodnymi produktami mam dlhorocne velmi dobre skusenosti,ci uz sa to tykalo steatozy pecene ,nezhubnych nadorov na peceni... onkologickych ochoreni, cievnych ochoreni ,vysokeho krvneho tlaku .... Ako mozes pisat o produktoch,ze su slabe ked ani nevies o ktore sa jedná?
Okrem toho sa tu jedna hlavne o to ako mozeme pomoct,poradit anonymovi a nie o to,aby sme sa navzajom napadali.Ako nalozi s nasimi informaciami je len a len na jeho rozhodnuti.Je to jeho ochorenie a riesenie je len v jeho rukach. My mu mozeme poradit ale rozhodnut sa musi sam.

StanleyH

Ivka , Dada neda mi na vas reagova.
Jedna tu ponukate Aloe gel- toto je vseliek? aka ste firma? LR alebo NWA? Co sa tyka tych Omega 3 a 9, tie co predavaju spomenute firmy su velmi slabe, bolo by dobre aby ste aspon pripisali ci to aj niekomu pomohlo a nie len citovat z vasich hrubych katalogov. Nehovorim ze Aloe veci su zle ale aloe firmy sa podrazaju navzajom namiesto toho aby sa vyprofilovala jedna ktora je lepsia a aby presne pomenovali ucinok konkternejsie nez vseobecne:

Betka. je pekne ze davate na seba kontakt.. Aj vselijake firmy ponukaju zarobky, ale ked nepovedia o co ide tak je to velmi nedoveryhodne, ci ako?

dadaajakub

Ja by som vám vedela pomôcť ak máte záujem ozvite sa mi na betka.ballova@gmail.com a poradím vám čo robiť.

RNG

Rybacie oleje riedia krv a tym sa moze dostavit znizenie tlaku.Kazdemu odporucam rybacie oleje ako doplnok, lebo maju v tele gromadu uzitocnych funkcii. Ale co sa tyka riedenia krvi a najma odstranovanie a predchadzanie zrazeninam, na to su ovela lepsie fibrinolyticke enzymY, najma nattokinaza, lubrokinaza a serrapeptaza.
Nattokinaza je najpouzivanejsia, davka je od 1 x 2000 FU az po 3x2000 FU pri ludoich, co si potrebuju riedit prihustu krv alebo maju nebezpecie tvorenia zrazeniin(trombozy)
V pripade blokad/zrazenin treba pouzivat aj ovela vacsie davky az 20 000 FU niekolkokrat denne. Nattokinaza ani v tychto davkach nesposobuje krvacavost, ako to sposobuju patentovane lieky.

Ivka 1

S obidvoma prispevkami mozem len suhlasit ,je potrebne detoxikovat organizmus a zbavit ho tukov. O zaneseni ciev tukmi svedci aj ich pritomnost v krvi.Odporucam teda detoxikovat organizmus pomocou aloe vera gelu, caju z kvetu aloe a liecivych bylin, podpori sa tak cinnost pecene , aloe rozpusta tuky v organizme a k tomu odporucam uzivat vceli pel a nenasytene mastne kyseliny Q3 a Q9 vo vyvazenom pomere. Je len na Vas, co urobite s touto informaciou. Mailom Vam mozem napisat viac.

StanleyH

anomym, ako Vas mozem oslovit? Presne tento problem sme preberali pred 2 tyzdnami. dnesna strava je vyrabana nizkotucne, a aby nestracala chut, pridavaju tam rozne druhy cukrov. co sposobuje obrastanie organov tukom, co sa ale neprejavi obezitou. Je mozne ze mate chytene aj ine organy, Nasledne sa zvysuje tlak nakolko je cholesterol v krvi ktory sa lepi na cievy. Ozvite sa mi prosim na moj mail agel.svk@gmail.com mam pre Vas riesenie prostrednictvom vysokokvalitnych Omega 3 mastnych kyselin. poviem viac aj ohladom liekov od Dr. na tlak.